HBO stagiair(e) civiele techniek

Waterschap Vechtstromen zorgt voor het water in Twente, Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe. Samen met tal van organisaties en burgers werken we aan een aantrekkelijke leefomgeving en zorgen we voor schoon, veilig en voldoende water. Bij Vechtstromen zijn we trots op ons werk en dat dragen we uit. We willen het beste uit samenwerking halen en zijn doelgericht en eerlijk. Ondernemend als wij zijn, durven we te vernieuwen en te experimenteren.

Bij Vechtstromen zijn onze gemeenschappelijke kernwaarden PRIO! Passie voor water, Realistisch, Inlevend en Ondernemend. Deze kernwaarden geven uiting aan de manier waarop we in Vechtstromen ons werk willen doen.

Binnen de eenheid Ontwikkeling & Advies team Projecten, zijn we op zoek naar een

HBO stagiair(e) civiele techniek

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) bij het team Projecten help je mee met het ontwerpen en uitwerken van een aantal  installaties op het gebied van het transport en het zuiveren van afvalwater, zoals:

1. Het ontwerpen van civieltechnische installaties in zowel Autocad als Revit (3D)

2. Het uitwerken van deze installaties tot tekeningen benodigd voor de bouw er van

3. Het houden van toezicht op de bouw

4. Het ontwikkelen van waterschaps-specifieke content t.b.v. 3D-modellering.


Welke talenten breng je mee?

Je volgt een hbo opleiding civiele techniek, je hebt affiniteit met ontwerp- en tekenwerk zowel in Autocad als Revit 3D (wens), je hebt een goed ruimtelijk inzicht en bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod
Een stageplaats voor vijf maanden van 24 tot 36 uren per week in een prettige werkomgeving waar je veel verantwoordelijkheden krijgt en dus veel kunt leren. Je ontvangt een bruto stagevergoeding van € 400 bij een fulltime stage. Je wordt begeleid door ervaren collega’s.

Interesse en wil je reageren?
Je kunt solliciteren door een mail met je motivatiebrief en CV te sturen naar HRbeheer@vechtstromen.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met John Beuving op telefoonnummer 06-21882571

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.