Inkoper

Advies en ondersteuning

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van het inkoopproces binnen WMD en geef je uitvoering aan een maatschappelijk verantwoord inkoopbeleid.

Wat ga je doen?

Je voert inkoopprocedures uit en bewaakt dat inkopen en leveranciers voldoen aan beleid en wet- en regelgeving. Je voert contractonderhandelingen met leveranciers van producten en diensten en bent verantwoordelijk voor het complete inkoopproces, van initiatie tot afronding. Ook zorg je voor het beheer van de contracten, leveranciersbeoordelingen en inkoopplanningen. Je stelt verbeterplannen op die voortvloeien uit leveranciersbeoordelingen en implementeert deze. Je adviseert management en andere afdelingen binnen WMD waar jij met jouw kennis toegevoegde waarde levert. Vanzelfsprekend volg je ontwikkelingen in je vakgebied. Deze kun je vertalen naar wat relevant is voor WMD.

Het team

Het team Inkoop en Logistiek bestaat uit de onderdelen Inkoop, Magazijnbeheer en Functioneel beheer. In het team Inkoop ben je samen met 5 collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van het inkoopbeleid van WMD. Beleidsmedewerker Inkoop Mark: ‘We zijn een jong team dat niet vastgeroest zit in processen, maar juist blij wordt van nieuwe initiatieven.’

Lees het verhaal van Mark

Wie ben jij?

Je hebt kennis van inkoopprocessen en ervaring met het ontwikkelen en uitrollen hiervan. Daarnaast weet je jezelf goed en zichtbaar te positioneren in de organisatie. Je beschikt over commercieel inzicht, ondernemerschap en je komt op een zakelijke, transparante wijze tot goede resultaten. Daarbij vinden we het belangrijk dat je integer en ethisch juist handelt volgens de geldende wettelijke regels en Nevi gedragscode. Ten slotte ben je in staat om onafhankelijk en objectief inkoopbeslissingen te nemen. Vanzelfsprekend ben je kostenbewust.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld Inkoopmanagement) aangevuld met Nevi-1 en bij voorkeur Nevi-2 diploma of vergelijkbaar.
  • Je hebt kennis van (Europese) aanbestedingen en wetgeving en richtlijnen op het gebied van inkoop.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in vergelijkbare functie.

Wij bieden

Ben je al enthousiast geworden? Naast een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling en zelfstandigheid bieden we je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.133,00 en € 4.476,00 voor 40 uur
  • 22% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget met vrije keuze voor geld of vrije tijd
  • 25 vakantiedagen plus 52 uur voor het optimaliseren van werk-privébalans
  • ruime opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk ontwikkelbudget om je breder inzetbaar te maken voor je huidige en toekomstige functies

Arbeidsvoorwaarden


Informatie en sollicitatie

Nog steeds enthousiast? Je kunt direct solliciteren. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 22 augustus. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marten Snippe, teamleider Inkoop en Logistiek via telefoonnummer 06 55 76 68 85.

Solliciteer via de pagina met deze vacature op de website van WMD:

Solliciteer nu