technisch medewerker facilitaire services

Ben jij onze nieuwe technisch medewerker facilitaire services?

Wij zijn op zoek naar een handige Harry of Harriet. Jouw motto is ‘zien is doen’.  Als je ziet of hoort dat er ergens iets mis is, dan verschuil je je niet achter je bureau maar gaat erop af. Als je het zelf kan fiksen, dan doe je dat. En anders regel je iemand die het gaat doen. En omdat jij kennis hebt van en ervaring met de binnen- en buitenkant van gebouwen en terreinen, weet jij als geen ander waar je op moet letten bij het aansturen van kleine projecten. En kan je projectleiders ondersteunen bij de grotere. En als je dan ook nog de wijzigingen in onze gebouwen en terreinen netjes bijhoudt, dan leggen we direct de rode loper voor je uit. Kom je bij ons werken? 

Kom je bij ons werken? 

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder. 

Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening.  

We verwelkomen je graag in ons team Facilitaire Services. Ons team bestaat uit 15 medewerkers (vast en inhuur), die samen verantwoordelijk zijn voor het ontzorgen van onze collega’s van Waterbedrijf Groningen en deelnemingen North Water en Warmtestad. Samen zorgen we dat het 'huishouden' op rolletjes loopt.  We zijn een hecht team, waarin teamwork en goede communicatie centraal staan. 

Wat ga je doen? 

Facilitaire Services kent drie aandachtsgebieden: onderhouden van gebouwen en terreinen, organiseren van secundaire processen (o.a. beveiliging) en faciliteren van mensen (o.a. inrichting, catering, post en archief). Jouw focus gaat liggen op het eerste aandachtsgebied: gebouwen en terreinen. Het is een veelzijdige baan waarin je veel vrijheid hebt en geen dag hetzelfde is.

Jij:

  • Assisteert de projectleider bouw/civiel en procesbegeleiders facilitaire services.
  • Controleert tekeningen en documenten (vaktechnisch)
  • Opnemen van werkzaamheden op locatie
  • Voert kleinere onderhoudsklussen zelfstandig uit
  • Maakt (financiële) planningen en controleert deze
  • Organiseert keuringen van o.a. gebouwgebonden installaties.
  • Behandelt serviceaanvragen en zorgt voor overdracht aan en afstemming met betrokken collega’s en/of afdelingen.
  • Beheert documenten en bewaakt de documentstromen

Je bent voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar.  

Wat breng je mee? 

Wij zoeken een collega met een technische opleiding op minimaal mbo-niveau 4, bijvoorbeeld richting bouwkunde, werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek of vergelijkbaar. Je bent in het bezit van VCA en BHV of bereid deze te halen.

Daarnaast heb je affiniteit met facilitaire zaken, ben je klantgericht en in staat om duurzame relaties op te bouwen met interne en externe belanghebbenden. Je kan goed zelfstandig werken vanuit je vakgebied maar werkt op andere vlakken nauw samen met je collega’s.

Wat bieden we? 

We vragen veel en we bieden veel. Bij Waterbedrijf Groningen werk je in een omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.    

  

Aangezien de functie nog in ontwikkeling is, ga je deze samen met je leidinggevende en collega’s verder vorm geven. De functie wordt voorlopig ingeschaald in schaal H van de WWB-loonlijn. Dit betekent een salarisrange van € 2.793,- tot € 3.700,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Rond de zomer wordt de functie gewaardeerd volgens de Hay systematiek, daarna volgt de definitieve schaalindeling van de functie.

Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB; maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris) dat naar eigen inzicht te gebruiken is. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget voor je beschikbaar. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. 

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.  

Meer weten of solliciteren? 

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast geraakt? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 19 mei a.s. naar vacatures@waterbedrijfgroningen.nl onder vermelding van Technisch Medewerker Facilitaire Services. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Corien Bier, Hoofd Facilitaire Services. Corien is bereikbaar op 06-21902246. 

De gesprekken vinden plaats op maandagochtend 23 mei of dinsdagmiddag 24 mei.    

Een VOG, screening, diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding. 

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.