Projectleider Werktuigbouw (1 fte)

Bij Waterbedrijf Groningen werk je letterlijk aan de bron. Het is een dynamische organisatie actief in een sector waarin technologie zich razendsnel ontwikkelt en waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit. Als maatschappelijke onderneming houdt Waterbedrijf Groningen zich bezig met het veiligstellen van waterbelangen in brede zin. Met activiteiten op het gebied van drink- en industriewater, water & energie en internationale samenwerking, dragen we samen met onze partners bij aan een duurzame ontwikkeling van onze regio. 

Door een veranderde leefomgeving met meer druk op onze bronnen blijft het een mooie uitdaging om 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater aan alle Groningers te leveren! En dat al 140 jaar! Werken bij Waterbedrijf Groningen is dan ook een bron van inspiratie, energie en voldoening!

Kom je bij ons werken?

De afdeling Nieuwbouw Productie valt binnen de sector Ingenieursbureau. Binnen de afdeling worden (multidisciplinaire) projecten voorbereid, aanbesteed en gerealiseerd op het vlak van drink- en industriewater en water & energie. De projecten worden meestal uitgevoerd voor interne klanten, waarbij goede afstemming heel belangrijk is. Tevens worden binnen het team de technische standaarden beheerd voor PA, E&I, Wtb en B /CT.

Wat ga je doen?

Als Projectleider Werktuigbouw binnen de afdeling Nieuwbouw Productie ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor:

  • het opstellen van bestekken, plannen van aanpak en uitvoerings-gereed maken van projecten;

  • het opstellen van adviezen en haalbaarheidsstudies, projectplannen, en rapportages van monodisciplinaire; en kleinschalige multidisciplinaire projecten;

  • zorgdragen voor de voorbereiding, realisatie en oplevering van deze projecten met specifieke aandacht voor de aspecten tijd, geld, kwaliteit, informatie en (afstemming met de) organisatie;

  • het leveren van vakinhoudelijke input bij het opstellen van specificaties,  ontwerpen en standaarden;

  • bijdragen aan een efficiënte planning en verloop van de integrale projectenportefeuille binnen de organisatie.

Wat breng je mee?

  • een relevante afgeronde technische HBO opleiding, richting Werktuigbouwkunde;

  • aantoonbare werkervaring in een bij voorkeur vergelijkbare technische functie;

  • uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;

  • persoonlijke kenmerken: proactief, analytisch, overtuigend, nauwkeurig en samenwerkingsgericht;

  • in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we?

Een uitdagende en afwisselende functie in een team van enthousiaste collega’s, met veel ruimte voor zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheden. De functie biedt een brede variatie aan taken en activiteiten waarbij je de mogelijkheid krijgt om projecten van begin tot eind te behandelen. De functie is ingeschaald in schaal J van de WWB loonlijn met een salarisrange van € 3.133 tot € 4.476,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast nog een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van meer dan 20% van je bruto maandsalaris waar je zelf invulling aan kan geven. 

Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Theo Lode, Sectormanager Ingenieursbureau via 06 1658 2871 of Tjerk Tjoelker, projectmanager via 06 2044 1343. 

Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk 1 maart a.s. aan de afdeling HR van Waterbedrijf Groningen, vacatures@waterbedrijfgroningen.nl  o.v.v. Projectleider Werktuigbouw

De eerste gesprekken worden gehouden op (in de week van 8 – 12 maart)

Een VOG en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.