Projectleider plus

Bij Waterbedrijf Groningen werk je letterlijk aan de bron. Het is een dynamische organisatie actief in een sector waarin technologie zich razendsnel ontwikkeld en waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit. Als maatschappelijke onderneming houdt Waterbedrijf Groningen zich bezig met het veiligstellen van waterbelangen in brede zin. Met activiteiten op het gebied van drink- en industriewater, energie & water en internationale samenwerking, dragen we samen met onze partners bij aan een duurzame ontwikkeling van onze regio.

Door een veranderde leefomgeving met meer druk op onze bronnen blijft het een mooie uitdaging om 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater aan alle Groningers te leveren! En dat al 140 jaar! Werken bij Waterbedrijf Groningen is dan ook een bron van inspiratie, energie en voldoening!

Kom je bij ons werken?

De afdeling Nieuwbouw Productie valt binnen de sector Ingenieursbureau. Binnen de afdeling worden (multidisciplinaire) projecten voorbereid, aanbesteed en gerealiseerd op het vlak van drink- en industriewater en water & energie. De projecten worden meestal uitgevoerd voor interne klanten, waarbij goede afstemming heel belangrijk is. Tevens worden binnen het team de technische standaarden beheerd voor PA, E&I, Wtb en B /CT.

 

Wat ga je doen?

Als Projectleider plus binnen de afdeling Nieuwbouw Productie ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor:

  • het organiseren en leiden van het projectteam gericht op een effectieve aanpak en uitvoering van het project en een goede samenwerking binnen het team als ook met stakeholders en omgeving.
  • het opstellen van adviezen en haalbaarheidsstudies, projectplannen, en rapportages van voornamelijk multidisciplinaire projecten;
  • binnen projecten hou je je tevens bezig met optimalisatie van bestaande technologieën of methodieken.
  • zorgdragen voor de voorbereiding, aanbesteding, realisatie en oplevering van deze projecten met specifieke aandacht voor de aspecten tijd, geld, kwaliteit, informatie en (afstemming met de) organisatie; je rapporteert aan opdrachtgevers op het niveau van sectormanagement.
  • bijdragen aan een efficiënte planning en verloop van de integrale projectenportefeuille binnen de organisatie.

 

Wat breng je mee?

  • een relevante afgeronde technische HBO opleiding;
  • werkervaring in een bij voorkeur vergelijkbare technische functie;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
  • persoonlijke kenmerken: proactief, analytisch, overtuigend, nauwkeurig en samenwerkingsgericht;
  • in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Een uitdagende en afwisselende functie in een team van enthousiaste collega’s, met veel ruimte voor zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheden. De functie biedt een brede variatie aan taken en activiteiten waarbij je de mogelijkheid krijgt om projecten van begin tot eind te behandelen. Er zijn mogelijkheden om tijd en plaats onafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.  

De functie is ingeschaald in schaal K van de WWB-loonlijn, dit betekent een salarisrange van € 3.678,- tot € 5.221,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB). Dat is maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris dat naar eigen inzicht in te vullen is. Daarnaast is er ook een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Ook is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.  

Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Theo Lode, Sectormanager Ingenieursbureau via 06 1658 2871.

Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk 19 oktober 2022 a.s. aan de afdeling HR van Waterbedrijf Groningen, vacatures@waterbedrijfgroningen.nl  o.v.v. Projectleider plus

Een VOG (verklaring omtrent gedrag), kopieën van relevante diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarden voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.