Projectleider E en I

Ben jij onze nieuwe Projectleider E&I (1 fte)?

Jouw favoriete werkwoord is schakelen. Je hebt de unieke vaardigheid om de puzzelstukjes van zowel eenvoudige als complexe projecten naadloos te verbinden. Je leidt met plezier in elke uitdaging en bent het middelpunt van de dynamische projectmanagementpuzzel. Als projectleider ben je vertrouwd met de uitdagingen van onvoorspelbare situaties en benader je ze gestructureerd. Autonomie bij het leiden van projecten, met vrijheid en diversiteit, spreekt jou aan. Het grotere geheel is essentieel voor jou, en je begrijpt het belang van het samenbrengen van diverse elementen. Wil jij bij ons komen werken?

 

Kom je bij ons werken?

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder!   

Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening!


We verwelkomen je graag in ons team Nieuwbouw Productie. Samen met ongeveer 40 collega’s zijn we verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanbesteding en realisatie van (multidisciplinaire) projecten op het vlak van drink- en industriewater en water & energie. De projecten worden meestal uitgevoerd voor interne klanten, waarbij goede afstemming heel belangrijk is. Daarnaast beheren we de technische standaarden voor PA, E&I, Wtb en B /Civ. We vormen een hecht team van individualisten, die elkaar waar nodig bijstaan met raad en daad.

 

Wat ga je doen?

Als Projectleider E&I binnen de afdeling Nieuwbouw Productie wordt het volgende van je verwacht:


Projectmanagement:

 • Opstellen van gedetailleerde bestekken, plannen van aanpak en gereedmaken van projecten voor een soepele uitvoering.
 • Creëren van adviezen, haalbaarheidsstudies, projectplannen en rapportages voor zowel monodisciplinaire als kleinschalige multidisciplinaire projecten.

Projectcyclusbeheer:

 • Verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus van projecten, inclusief voorbereiding, realisatie en oplevering.
 • Zorgvuldige afweging van tijd, geld, kwaliteit, informatie en optimale afstemming met de organisatie.


Technische specificaties en ontwerp:

 • Leveren van vakinhoudelijke input bij het opstellen van specificaties, ontwerpen en standaarden.

Efficiënte projectenportefeuille:

 • Bijdragen aan een gestroomlijnde planning en voortgang van de integrale projectenportefeuille binnen de organisatie.

 

Wat breng je mee?

 • een relevante afgeronde technische HBO opleiding, richting Elektrotechniek;
 • aantoonbare werkervaring in een bij voorkeur vergelijkbare technische functie;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
 • persoonlijke kenmerken: proactief, analytisch, overtuigend, nauwkeurig en samenwerkingsgericht;
 • in het bezit van rijbewijs B.

 

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Een uitdagende en afwisselende functie in een team van betrokken collega’s, met veel ruimte voor zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheden. De functie biedt een brede variatie aan taken en activiteiten, waarbij je de mogelijkheid krijgt om projecten van begin tot eind te behandelen. Er zijn mogelijkheden om tijd en plaats onafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.  

De functie is ingeschaald in schaal J van de WWB-loonlijn, dit betekent een salarisrange van € 3.675,- tot € 5.096,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB). Dat is maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris dat naar eigen inzicht in te vullen is. Daarnaast is er ook een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.


Ook is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.  

Interesse?
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Theo Lode, Sectormanager Ingenieursbureau via 06 1658 2871.

Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk 14 februari a.s. aan de afdeling HR van Waterbedrijf Groningen, vacatures@waterbedrijfgroningen.nl  o.v.v. Projectleider E&I

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Een VOG (verklaring omtrent gedrag), kopieën van relevante diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarden voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.