Projectleider Distributie

Ben jij onze nieuwe projectleider?

Het is toch weer gelukt! Dankzij jouw talenten om gestructureerd te improviseren weet je bij onze grotere complexe projecten ervoor te zorgen dat onder aan de streep gedaan is wat gedaan moet worden. Dat organiseer je door structuur aan te brengen en de juiste mensen bij elkaar te brengen. Je initieert pro-actief projecten samen met andere partijen die actief zijn in werken in de ondergrond.  Daarbij spreek je net zo makkelijk over de diameter van een transportleiding met een aannemer als over de uitloop van werkzaamheden met onze klanten. Denk je net zo makkelijk mee over de technische uitvoering van een project als met een gemeente over de benodigde vergunningen. Dus kom je bij ons werken?

Kom je bij ons werken?  

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder. Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening.

We verwelkomen je graag in ons team Nieuwbouw Distributie. Samen met 20 collega’s zijn we verantwoordelijk voor een breed scala aan activiteiten en projecten op het gebied van ons drinkwater- én industriewaterleidingnet. Onze afdeling zorgt voor het uitbreiden, aanpassen en in stand houding van het drinkwaterleidingnet, van ontwerp tot uitvoering. Daarnaast worden ook projecten begeleid voor industriewatervoorzieningen.

Het team bestaat uit projectleiders, die zelfstandig hun projecten begeleiden vanaf initiatiefase tot en met het opleveren aan de operationele organisatie. Hierbij worden ze ondersteund door een projectbeheerser en een veiligheidsinspecteur.

 

Wat ga je doen?
Als lid van ons team ben je de drijvende kracht achter uitdagende infrastructurele leidingnetprojecten, met speciale aandacht voor omgevingsmanagement. Je draagt de verantwoordelijkheid voor alle aspecten van projecten, van de start tot de nazorg, en je hebt invloed op technische keuzes, planning, financiën en klantcommunicatie. Dit alles vereist nauwe samenwerking, niet alleen met collega's uit verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, maar ook met externe partners zoals gemeenten, andere nutsbedrijven, aannemers en adviesbureaus. Omdat projectmanagement in jou genen zit, ben je enthousiast om je kennis met ons team te delen.

 

Wat breng je mee?

Met jouw proactieve en pragmatische instelling ben jij dé aanpakker die we zoeken. Je bent niet alleen analytisch scherp, maar ook een sterke communicator. Je neemt initiatief, bent nauwkeurigheid, initiatiefrijkheid, flexibiliteit en een sterk inlevingsvermogen zijn eigenschappen die jou kenmerken en naadloos aansluiten bij de dynamiek en cultuur van onze afdeling.

Resultaatgericht en bedreven in het smeden van verbindingen, weet jij uitstekend te opereren in complexe situaties. Belangentegenstellingen en onverwachte wendingen schrikken jou niet af; jij weet er juist mee om te gaan. Jouw creativiteit en probleemoplossend vermogen maken jou een waardevolle aanwinst voor ons team.

Jij hebt:

  • Een afgeronde en relevante HBO opleiding in een technische of technisch bedrijfskundige richting.
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Uitgebreide ervaring in projectmanagement, waarbij het kunnen toepassen van de Prince 2 methodiek een goede aanvulling is.

 

Wat bieden we?
Een uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte voor zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheden. Er zijn mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende. Je ontvangt een thuiswerkvergoeding en we hebben een ruim budget voor de aanschaf van thuiswerkmiddelen

De functie is ingeschaald in schaal J van de WWB loonlijn met een salarisrange van € 3.475,- - € 4.838 - bruto per maand bij een fulltime dienstverband.  

Aanvullend is er een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van je bruto maandsalaris waar je zelf invulling aan kan geven. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget voor je beschikbaar. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.  Ook bieden wij je een opleiding in drinkwaterdistributie om zo expert in dit veld te worden.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.   

Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met N. Tuinier Hofman, hij is bereikbaar via N.TuinierHofman@waterbedrijfgroningen.nl / 06-38939611. Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk woensdag 6 december 2023 aan de afdeling HR van Waterbedrijf Groningen, mailadres: vacatures@waterbedrijfgroningen.nl, o.v.v. Projectleider Nieuwbouw Distributie 

   

Een VOG, screening, diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor

indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.