Projectleider Distributie

Ben jij onze nieuwe Projectleider Distributie?

Bij Waterbedrijf Groningen werk je letterlijk aan de bron. Het is een dynamische organisatie actief in een sector waarin technologie zich razendsnel ontwikkeld en waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit. Als maatschappelijke onderneming houdt Waterbedrijf Groningen zich bezig met het veiligstellen van waterbelangen in brede zin. Met activiteiten op het gebied van drink- en industriewater, energie & water en internationale samenwerking, dragen we samen met onze partners bij aan een duurzame ontwikkeling van onze regio.

Door een veranderde leefomgeving met meer druk op onze bronnen blijft het een mooie uitdaging om 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater aan alle Groningers te leveren! En dat al 140 jaar! Werken bij Waterbedrijf Groningen is dan ook een bron van inspiratie, energie en voldoening!

Kom je bij ons werken?

De afdeling Nieuwbouw Distributie waarvoor je gaat werken is verantwoordelijk voor een breed scala aan activiteiten en projecten op het gebied van ons drinkwater- én industriewaterleidingnet. Zo zorgen de medewerkers o.a. voor de noodzakelijke en/of gewenste uitbreiding, wijziging of vervanging van het drinkwaterleidingnet; van ontwerp tot uitvoering. En dat doen ze ook ten behoeve van onze industriewateractiviteiten.

 

Wat ga je doen?

Jij houdt van afwisseling. Binnen én buiten werken. Samenwerken, niet alleen intern binnen het Waterbedrijf, maar ook met externe partijen zoals gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers of adviesbureaus en andere netbeheerders. Ontwerp, budget, bestek, aanbesteding, vergunningen, inkoop materiaal, toezicht op uitvoering, communicatie met betrokkenen en richting de klant en omgeving.

 

Als onderdeel van het team zorg je voor het ontwerp en de realisatie van projecten op het gebied van drinkwater, industriewater en energie & water:

-        Het voorbereiden van de aanleg, uitbreiding en reconstructie van leidingnetwerken;

-        Toezicht houden op de uitvoering van reguliere distributieprojecten;

-        Het zorgdragen voor de planning en voortgang van de reguliere projecten, waaronder de financiële en administratieve verantwoording.

-        Als wachtdienstleider deelnemen aan de storingsdienst.

De afdeling kenmerkt zich door een goede samenwerking, open communicatie, brede inzetbaarheid en korte lijnen.  

Wat breng je mee?

-        Een relevante afgeronde HBO opleiding met 1 à 2 jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, het is een pre als je de basisopleiding drinkwaterdistributie heb je met goed gevolg hebt afgerond;

-        Goede algemene kennis van diverse automatiseringsprogramma’s;

-        Je bent een initiatiefrijk persoon en je hebt uitstekende communicatie vaardigheden;

-        Projectmatig werken is voor jou een voorwaarde om je werk goed te kunnen doen;

-        Vanwege de diversiteit en soms onvoorspelbaarheid van het werk ben je flexibel ingesteld;

-        Je bent accuraat en kunt zelfstandig uit de voeten, bijvoorbeeld wanneer zich storingen voordoen;

-        Je kunt je inleven in de situatie van de klant en geeft sturing aan de inzet van mensen (in- en extern) en middelen afgestemd op de situatie, waarbij je in- en extern betrokken partijen betrekt/informeert.

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Een uitdagende en afwisselende functie in een team van enthousiaste collega’s, met veel ruimte voor zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheden. Er zijn mogelijkheden om tijd en plaats onafhankelijk te werken, in overleg binnen het team en met je leidinggevende. 

De functie is ingedeeld in schaal I van de WWB-loonlijn. Dit betekent een salarisrange van € 2.893 – € 4.103,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB; maandelijks meer dan 20% van je bruto maandsalaris) dat naar eigen inzicht in te vullen is. Daarnaast is er ook een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Ook is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.  

Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wim Doeleman, Hoofd Nieuwbouw Distributie via 06 - 22 95 22 04.

Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk 14 juni a.s. aan de afdeling HR van Waterbedrijf Groningen, mailadres: vacatures@waterbedrijfgroningen.nl, o.v.v. sollicitatie ‘Projectleider Distributie’.

Een VOG (verklaring omtrent gedrag), kopieën van relevante diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarden voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.