Medewerker Projectbeheer (0,6 fte)

Ben jij onze nieuwe collega?

To the point zijn! Dat verwachten we van degene die ons projectbeheer in goede banen leidt. Onze projecten zijn van groot belang voor de toekomstige watervoorziening. Met de collega’s van de afdeling Nieuwbouw zorg je letterlijk voor “water voor later” en geven wij invulling aan de duurzaamheidsambities van het bedrijf.

Natuurlijk is de beheersing van onze projecten van groot belang en als medewerker projectbeheer ben je hierin het steunpunt voor de afdeling. Je overziet de status van verschillende projecten en stuurt actief op het actueel houden van onze projectadministratie en -planning. Collega’s weten jou te vinden en andersom weet jij precies welke collega even wat extra aandacht nodig heeft om beter om te gaan met zijn projectplanning. In jouw centrale rol beweeg jij je soepel tussen de verschillende disciplines, signaleer je op tijd mogelijke risico’s en heb je de oplossing al bedacht. Kortom, we hebben je nodig!

Kom je bij ons werken?

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder. Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening.

 

We verwelkomen je graag bij team Nieuwbouw Productie. Ons team valt binnen de sector Ingenieursbureau. Binnen de afdeling worden (multidisciplinaire) projecten voorbereid, aanbesteed en gerealiseerd op het vlak van drink- en industriewater en energie en water. De projecten worden meestal uitgevoerd voor interne klanten, waarbij goede afstemming heel belangrijk is. Tevens worden binnen het team de technische standaarden beheerd voor PA, E&I, Wtb en B /CT.

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt multidisciplinaire projecten op het gebied van planning, budgetbewaking, documentenbeheer en communicatie teneinde een bijdrage te leveren aan een goed verloop van het project alsmede een portfolio van projecten. Je draagt bij aan het verbeteren van processen op de afdeling en bent key-user binnen de afdeling de systemen, zoals MSP (MicroSoft Project) en UBW, die gebruikt worden voor projectbeheersing.

 

Wat breng je mee?

  • Je kunt goed zelfstandig werken maar je functioneert ook uitstekend in teamverband
  • MS-Office pakketten ken je van binnen en buiten
  • Je bent flexibel, accuraat en resultaatgericht
  • Problemen weet je snel te doorgronden en op praktische wijze kom je tot oplossingen.
  • Je communicatievaardigheden en uitdrukkingsvaardigheid zijn uitstekend, aangezien je veel in multidisciplinaire teams samenwerkt
  • HBO werk/denkniveau (bijvoorbeeld een opleiding technische bedrijfskunde of andere technische opleiding)

 

Wat bieden we?

We vragen veel maar we bieden ook veel. Zo kun je als nieuwe medewerker onderdeel worden van een leuk team van professionals in een professionele maar informele organisatie van het Waterbedrijf Groningen. Er zijn mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.  

Het is een functie in een omgeving, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Op onze afdeling vind je een collegiale, informele sfeer.

De functie is ingedeeld in schaal H van de WWB-loonlijn. Dit betekent een salarisrange van € 2.793, - € 3.700,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Met ingang van 1 januari 2023 betekent dit een salarisrange van 2.969,- euro - 3.876,- euro.

Daarnaast is er een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van je bruto maandsalaris waar je zelf invulling aan kan geven. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget voor je beschikbaar. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. 

Verder is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.  

Meer weten of solliciteren?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Theo Lode (sectormanager Ingenieursbureau) via 06-165 828 71 of Karin Mulder (medewerker projectbeheer) via 06-204 413 22.

Voel jij je aangesproken en ben je enthousiast geraakt? Mail dan je CV en motivatiebrief voor 5 december a.s. naar vacatures@waterbedrijfgroningen.nl, o.v.v. Medewerker Projectbeheer.

Een VOG, screening, diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.