Medewerker Klantcontact (B2B)

Heb jij een klik met zakelijk klantcontact?

Bij Waterbedrijf Groningen werk je letterlijk aan de bron. Het is een dynamische organisatie actief in een sector waarin technologie zich razendsnel ontwikkelt en waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit. Als maatschappelijke onderneming houdt Waterbedrijf Groningen zich bezig met het veiligstellen van waterbelangen in brede zin. Met activiteiten op het gebied van drink- en industriewater, water & energie en internationale samenwerking, dragen we samen met onze partners bij aan een duurzame ontwikkeling van onze regio.

Jouw dag is geslaagd als je een bijdrage hebt kunnen leveren aan het zonder onderbrekingen leveren van drinkwater aan alle inwoners van onze provincie. Op basis van de ontvangen meldingen schat je de risico's in om graafschades en storingen te voorkomen. Je bent een kei in het communiceren met aannemers als het gaat om het behartigen van het belang van ons bedrijf, ook als er tegenstrijdige belangen zijn.

Kom je bij ons werken?

Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder. Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening.

Jij bent samen met 50 collega’s van de afdeling onderhoud distributie verantwoordelijk voor het onderhoud van het gehele waterleidingnet in de provincie Groningen. Dat is 5115 kilometer leiding,  dat is te vergelijken met de afstand Groningen-Dubai. Er is dus iedere dag wel weer een uitdaging! Bij alles wat je doet is niet alleen je vakmanschap van belang, maar zeker ook een correcte omgang met onze klanten.

Wat ga je doen?

Als medewerker Klic/Win wordt het volgende van je verwacht:

 • Proactieve benadering van aannemers voor aanvullende informatie ter voorkoming van schade, o.a. door aan te geven wat de risico’s zijn van hun werkzaamheden op een verstoring in de waterlevering;
 • Uitvoeren van risicoanalyses op basis van de ontvangen KLIC/WIN-meldingen;
 • Maken van werkafspraken met de aannemers op basis van de beheerrichtlijnen;
 • Afhandelen van vragen van klanten met betrekking tot leidinginformatie, -ligging en toezichtwerkzaamheden en het verstrekken van informatie ter voorkoming van storingen;
 • Meewerken aan projecten die direct of indirect te maken hebben met de productie van drinkwater
 • Aannemen van schades, registreren door middel van werkorders en doorzetten naar de planning;
 • Beschrijven en documenteren van mutaties;
 • Kennen en signaleren van veranderingen in de KLIC/WIN-wetgeving.

 De functie is voor 40 uur per week.

 Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-3 opleiding
 • Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring op het gebied van klantcontacten en/of in een technische omgeving;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kijkt vooruit, denkt mee en toont eigenaarschap;
 • Je bent bereid om functiespecifieke opleidingen te volgen.

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Bij Waterbedrijf Groningen werk je in een omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Indien de functie en werkzaamheden het toelaten is het in overleg met je leidinggevende en team mogelijk om plaats- en/of tijd onafhankelijk te werken.  

De functie is ingeschaald in schaal E van de WWB loonlijn met een salarisrange van € 2.144,- tot € 2.832,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB; maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris) dat naar eigen inzicht te gebruiken is. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget voor je beschikbaar. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.

Interesse?

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast geraakt? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 6 december a.s. naar: vacatures@waterbedrijfgroningen.nl, o.v.v. Medewerker KLIC/WIN. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Cor Lievers, Hoofd Onderhoud Distributie, telefoonnummer: 06 20 72 31 43.

Een VOG en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding.

 

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze advertentie