Medewerker Backoffice (secundaire processen)

Ben jij onze nieuwe medewerker Backoffice? (Secundaire processen)

“Het doet het niet’ is voor jou hét signaal om tot actie over te gaan. Jij bent de handige Harry of Hasna   die onze medewerkers met raad en daad terzijde staat als het gaat om het gebruik van bijvoorbeeld de telefoon, de simkaart of het smartboard. Eigenlijk met alles wat te maken heeft met een goed functionerende werkplek. Natuurlijk hoef je niet alles zelf te weten, maar dan weet je wel waar de vraag gesteld kan worden. Immers we zijn geen eilanden maar ‘wijlanden’. 

Kom je bij ons werken?

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder.

Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening.

We verwelkomen je graag in ons team Facilitaire Services. Ons team bestaat uit 15 medewerkers (vast en inhuur), die samen verantwoordelijk zijn voor het ontzorgen van onze collega’s van Waterbedrijf Groningen en deelnemingen North Water en Warmtestad.   Samen zorgen we dat het 'huishouden' op rolletjes loopt.  We zijn een hecht team, waarin teamwork en goede communicatie centraal staan.

Wat ga je doen?

Facilitaire Services kent drie aandachtsgebieden: onderhouden van gebouwen en terreinen, faciliteren van mensen en organiseren van secundaire processen. De focus in jouw functie is ondersteuning bij het organiseren van secundaire processen.

Jij:

  • Verzorgt het uitgeven en innemen van telefoons, tablets, toegangspassen, sleutels enz. inclusief een correcte registratie van deze middelen.
  • Verleent 1e-lijns ondersteuning  met betrekking tot ICT-middelen en telecommunicatievoorzieningen aan gebruikers.
  • Organiseert cursussen, demonstraties en instructies voor gebruikers van ICT-middelen.
  • Bent betrokken bij de inrichting van de werkplekken bij indiensttreding en/of interne verhuizing en ondersteunt de ICT afdeling hierbij.
  • Zorgt voor ondersteuning bij gebruik van ICT middelen bij diverse bijeenkomsten, trainingen etc.
  • Verricht in voorkomende gevallen eenvoudige onderhouds- en montagewerkzaamheden op de locaties van Waterbedrijf Groningen en deelnemingen.
  • Behandelt serviceaanvragen en zorgt voor overdracht aan en afstemming met betrokken collega’s en/of afdelingen.

Je bent voor 32 uur per week beschikbaar.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega met een opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijvoorbeeld richting facilitair en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. En je bent in het bezit van VCA en BHV.

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Bij Waterbedrijf Groningen werk je in een omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.  

De functie is ingeschaald in schaal F van de WWB loonlijn met een salarisrange van € 2.327,- tot € 3.075,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB; maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris) dat naar eigen inzicht te gebruiken is. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.

Meer weten of solliciteren?

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast geraakt? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 19 augustus a.s. naar vacatures@waterbedrijfgroningen.nl onder vermelding van Medewerker Backoffice Secundaire processen. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Corien Bier, Hoofd Facilitaire Services. Corien is na 3 augustus bereikbaar op 06-21902246.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet en de gesprekken vinden plaats in week 34.

Een VOG, screening, diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding.

  

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.