Medewerker Backoffice (facilitair)

Ben jij onze medewerker backoffice? (Facilitair)

Eigenlijk zijn we op zoek naar een duizendpoot, maar dan met twee handen en twee voeten. Team Facilitaire Services zoekt voor de backoffice een nauwkeurige collega, die het team bij de les houdt als het gaat om documentatie en werkvoorschriften. Iemand die blij wordt van een correcte postafhandeling en met plezier het archief bijhoudt. Maar die ook aan het eind van de dag voldaan zijn of haar 10.000 stappen heeft gezet, omdat je onze gebouwen en terreinen hebt geïnspecteerd, de koffie hebt aangevuld en kantoorbenodigdheden naar onze productielocaties hebt gebracht.

Kom je bij ons werken?

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder. Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening.

We verwelkomen je graag in ons team Facilitaire Services. Ons team bestaat uit 15 medewerkers (vast en inhuur), die samen verantwoordelijk zijn voor het ontzorgen van onze collega’s van Waterbedrijf Groningen en deelnemingen North Water en Warmtestad. Samen zorgen we dat het 'huishouden' op rolletjes loopt.  We zijn een hecht team, waarin teamwork en goede communicatie centraal staan.

Wat ga je doen?

Facilitaire Services kent drie aandachtsgebieden: onderhouden van gebouwen en terreinen, organiseren van secundaire processen en faciliteren van mensen met als onderdeel post en archief. Jouw focus gaat liggen op dit laatste aandachtsgebied.

Jij:

  • Registreert inkomende en uitgaande post in een geautomatiseerd systeem.
  • Verricht eenvoudige tekstverwerkingstaken.
  • Voert de operationele taken van het archiefbeheer uit, zoals de uitleen van documenten, voorbereiding opschoning van archiefbestanden.
  • Levert een bijdrage aan het verbeteren van de inrichting en organisatie van het archief en de werkzaamheden.
  • Houdt de werkinstructies actueel.
  • Behandelt serviceaanvragen en zorgt voor overdracht aan en afstemming met betrokken collega’s en/of afdelingen.

Je bent voor 32 uur per week beschikbaar.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega met een opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijvoorbeeld richting facilitair en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. En je bent in het bezit van VCA en BHV.

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Bij Waterbedrijf Groningen werk je in een omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.  

De functie is ingeschaald in schaal F van de WWB loonlijn met een salarisrange van € 2.327,- tot € 3.075,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB; maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris) dat naar eigen inzicht te gebruiken is. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.

Meer weten of solliciteren?

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast geraakt? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 19 augustus a.s. naar vacatures@waterbedrijfgroningen.nl onder vermelding van Medewerker Backoffice Facilitair. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Corien Bier, Hoofd Facilitaire Services. Corien is na 3 augustus bereikbaar op 06-21902246.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet en de gesprekken vinden plaats in week 34.

Een VOG, screening, diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding.

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze advertentie