Kwaliteitsadviseur

Ben jij onze nieuwe kwaliteitsadviseur?

Jij bent in je dagelijks werk nieuwsgierig van aard, ‘Waarom?’ is een veel door jou gestelde vraag. Je wilt graag weten hoe de vork in de steel zit en verdiept je in het werk van je collega’s. Zodat je mee kan denken bij het continu verbeteren van hun processen en werkwijzen. Om daarna te toetsen of je collega’s doen wat ze bedacht hebben. Je bondgenoot hierbij is de ISO 9001 en 55001 norm. 

Kom je bij ons werken?

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder.

Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening.

We verwelkomen je graag in ons team HR. Ons team bestaat uit 10 medewerkers: 5 HR adviseurs en 2 medewerkers, 2 VGWM adviseurs, een adviseur chemische stoffen en een leidinggevende van de afdeling. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van diverse afdelingen die naast hun functie ook de rol van auditor vervullen. En heb je regelmatig overleg met de adjunct-directeur, die verantwoordelijk is voor ISO. Ook voor de collega’s van deelneming Northwater ben jij hét aanspreekpunt voor kwaliteitszorg.   

Wat ga je doen?

Wij zoeken een collega die:

-          Ons kwaliteitszorgsysteem beheert en verder ontwikkelt;

-          Toeziet op naleving door middel van audits;

-          Leidinggevenden adviseert over procesverbeteringen binnen het aandachtsgebied kwaliteit, arbeid en milieu, teneinde te voldoen aan wet- en regelgeving;

-          Zorgt voor adequate verslaglegging hiervan, inclusief een directieverslag.

Je bent voor 24-28 uur per week beschikbaar.

Wat breng je mee?

We zoeken een collega met minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding met een aantal jaren relevante werkervaring. Ook:

–     Kun je zelfstandig en planmatig werken;

–     Ben je in staat anderen te enthousiasmeren voor de voor hen relevante aspecten van kwaliteitszorg;

–     Ben je resultaatgericht, accuraat en klantgericht.

 

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Bij Waterbedrijf Groningen werk je in een omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.  

De functie is ingeschaald in schaal K van de WWB loonlijn met een salarisrange van € 3.624,- tot € 5.144,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB; maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris) dat naar eigen inzicht te gebruiken is. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget beschikbaar. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.

Meer weten of solliciteren?

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast geraakt? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 1 september a.s. naar vacatures@waterbedrijfgroningen.nl onder vermelding van kwaliteitsadviseur. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arie Meerman op 06-51115867. Arie is bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet en de eerste gesprekken vinden in week 36 plaats.

Een VOG, screening, diploma’s en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.