Financieel Administrateur

🚀 Klaar voor een baan met lekker veel vrijheid en verantwoordelijkheid?

Kom dan bij Voys werken en laat de financiële administraties lopen als een goed geoliede machine! Je krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om te bepalen hoe je dat doet. Maar je staat er niet alleen voor: samen met je collega's optimaliseer je alle werkprocessen. Als kers op de taart krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je werk.

Full-time / Part-time · Groningen & Remote

🕵️ Dit zoeken we, jij...

 • Hebt minimaal een aantal jaren werkervaring;
 • Switcht makkelijk tussen verschillende administraties;
 • Hebt bij voorkeur al gewerkt met Netsuite en Payt;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Stapt gemakkelijk op anderen af, durft zelf beslissingen te nemen én houdt van samenwerken;
 • Bent to-the-point en goed gebekt;
 • Kunt je vinden in onze purpose.

Ho, wacht even, purpose?

Bij Voys hebben we bij alles wat we doen een gezamenlijk doel voor ogen: mensen een gelijkwaardige stem geven. We willen internet brengen naar de mensen op de wereld die daar nu geen toegang tot hebben. Om aan dat doel te werken, hebben we een eigen stichting opgericht: 48percent.org. Jaarlijks gaat 1% van onze omzet naar de stichting, waarmee we wereldwijd projecten ondersteunen. Hoe groter Voys wordt, hoe meer 

toffe projecten we kunnen doen waarmee we het verschil maken.

🫵 Dit bieden we jou:

Een uitdagende baan met maar liefst 150 collega’s! We werken volledig zelfsturend, dus je ervaart straks lekker veel vrijheid én verantwoordelijkheid om invulling te geven aan jouw rol.

 • Een rol voor 40 uur per week (met marktconform salaris, minder uren zijn bespreekbaar)
 • Een perfecte thuiswerkplek met alles wat je nodig hebt
 • Een relaxte werkomgeving in een prachtig kantoor
 • Een ruim jaarlijks studiebudget om jezelf optimaal te ontwikkelen
 • Leuke collega's bij wie jij jezelf kunt zijn

Wil je exact weten wat we te bieden hebben?
Dat vind je hier (verwijst naar ons handboek)

💪 Dit ga je doen

Je komt binnen, pakt een bak heerlijke koffie, zoekt een plek om te werken en gaat aan de slag met de boekhouding van een aantal entiteiten. Met jou aan het roer lopen die administraties als een zonnetje: je zorgt ervoor dat debiteuren hun facturen voldoen en crediteuren tevreden hun geld ontvangen. Hoe je dat precies doet? Dat is aan jou! We hebben onze processen weliswaar op orde, maar je krijgt alle vrijheid om samen met je collega's van de Finance Circle alles tot in de puntjes te optimaliseren.

Een manager? Die heb je niet, want we werken bij Voys volledig zelfsturend. Jij bent de koning(in) van de financiële administratie van een aantal entiteiten en je houdt je bezig met de facturatie die elke eerste van de maand plaatsvindt. Ook leer je alles over ons boekhoudprogramma Netsuite en debiteurenbeheersysteem Payt.

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je de kans om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Zo kun je de bestaande processen nog beter maken of je richten op de administratieve werkzaamheden voor personeels- en salarisadministratie. Daarvoor mag je niet alleen de ruimte nemen, maar ook gebruikmaken van een studiebudget. Klinkt goed, toch?

👏 Het team van Finance bestaat uit vijf collega's:

Janneke
is verantwoordelijk voor meerdere financiële administraties. Ze blaast ballonnen op als iemand jarig is en trekt een Pink Fluffy Unicorn-pak aan als iemand het moeilijk heeft.

Rianne
werkt al vijf jaar voor Voys en is net begonnen bij finance. Ze brengt veel energie en organisatiekennis met zich mee. En ze heeft groene vingers: haar huis staat vol planten.

Maarten
is controller en fervent sporter, maar hangt ook graag voor de buis Netflix te kijken.

Peter
is financieel controller en houdt veel van zijn gezin en speciaalbier. Je vindt hem regelmatig aan het water met zijn vishengel.

Tom
is ook verantwoordelijk voor meerdere financiële administraties. In zijn vrije tijd sjouwt hij met zware gewichten in de sportschool, waar hij cardio liever overslaat. Als krachtsporter is hij dol op eten en thuis is hij een fanatieke klusser.

🗂Finance blogs

☎️ Wat doet Voys?

Voys is de snelstgroeiende zakelijke telecomaanbieder van Nederland en levert een cloud-communicatie-oplossing aan bedrijven, zodat die optimaal bereikbaar zijn voor hun klanten. We veroveren de wereld in rap tempo: we zijn actief in Nederland, België, Duitsland en Zuid-Afrika.

Solliciteren maar!

Klinkt deze baan als een mooie stap in je carrière? Solliciteer dan vandaag nog! We kijken uit naar je reactie. In vijf stappen kan deze toffe rol helemaal van jou zijn:

 1. Je online sollicitatie 📝
 2. Telefonische kennismaking 📞
 3. Gesprek 👋
 4. Meeloopdag 📞/ 🏢
 5. Contract tekenen 🥳

Vragen over deze vacature?

Collega Dick weet alles over deze vacature en het sollicitatieproces en helpt je graag verder. Je plant hier eenvoudig een afspraak met hem in, maar je mag hem natuurlijk ook spontaan bellen op 050 800 90 78.

Solliciteer nu