Talentcoach & Programmamanager

Als Talentcoach & Programmamanager aan de slag met ambitieuze trainees én bijdragen aan de toekomst van bedrijven en organisaties in Noord-Nederland: dat is wat je in deze functie gaat doen met het team van Vonk Traineeship.

Iets voor jou?

  • Je bent enthousiast over traineeships (in Noord-Nederland). Jij wil met ons alles rondom de traineeprogramma’s organiseren en de trainees laten vlammen!
  • Jij bent opgeleid als (talent)coach en wil graag met jong talent aan de slag.
  • Je bent proactief, resultaatgericht en zorgvuldig. Jij haalt er voldoening uit dat alles goed geregeld wordt. Uitstekende communicatie en het creëren van overzicht is daarbij erg belangrijk.
  • Je bouwt met ons jonge en enthousiaste team aan Vonk: wij willen groeien, met jou!

Over Vonk Traineeship B.V.

Vonk staat voor talentbehoud en -ontwikkeling in Noord-Nederland. Daarom organiseren we hoogwaardige traineeships die blijven verrassen! Dit doen we voor uiteenlopende organisaties: van corporates tot MKB en van maatschappelijke instellingen tot overheidsorganisaties.

Wij zijn een snel groeiende, jonge organisatie met een energiek team dat gebrand is om fantastische traineeships neer te zetten. Daarom is er veel ruimte en aandacht voor jouw ideeën én voor je persoonlijke ontwikkeling. We hechten daarnaast grote waarde aan een gedreven en gezellige sfeer op de werkvloer. 

Dit ga je doen

Als Talentcoach coach jij trainees één-op-één en begeleid je intervisies. Je ondersteunt de trainees daarnaast tijdens hun Action Learning projecten, waarin zij op een reflectieve manier werken aan vraagstukken van klanten.

Als Programmamanager ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de organisatie van de traineeprogramma’s. Je communiceert met alle betrokkenen en zorgt dat alles goed geregeld is. Denk aan de organisatie van de onboarding van trainees, doorlopend trainingen en workshops organiseren en het gezamenlijk ontwikkelen en geven van trainingen, met het Vonkteam en met klanten.

En natuurlijk ben je bij het reilen en zeilen van Vonk betrokken: van het draaien van werving & selectie, tot marketingactiviteiten, en van nieuwe programma’s ontwikkelen tot mooie teamuitjes organiseren. 

Wat wij jou bieden

  • Een werkverband van 28 – 36 uur per week
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, op basis van ervaring
  • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget
  • Een sfeervol kantoor in het centrum van Groningen
  • Een vlot en gezellig team
  • Startdatum september of oktober (in overleg) 

Ben jij klaar voor Vonk?

Zet bovenstaande tekst jou in vuur en vlam? Verzamel dan al je bravoure, talent en energie en solliciteer! Stuur je motivatie en CV vóór 12 augustus naar 

Kennismakingsgesprekken vinden plaats op vrijdag 13 augustus, een gesprek met trainees in de week van 16 augustus.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Rients Verschoor via of 0681430095.