Manager Regioteam

Als manager regioteam geef je dagelijks leiding aan de 15 tot 20 collega’s die de uitvoering van de schuldhulpverlening voor hun rekening nemen. Dit doe je op een coachende en inspirerende manier zodat je hen verder helpt bij het ontwikkelen van hun talenten. In deze dagelijkse leiding werk je nauw samen met de andere manager regioteam.

Daarnaast onderhoud je ook contacten met de ketenpartners in ons werkgebied, denk aan organisaties op het sociaal maatschappelijk terrein maar ook met bijvoorbeeld de rechtbank of (groepen) schuldeisers. Dit is jou op het lijf geschreven omdat je je makkelijk beweegt in het politieke en sociale domein.
Als manager regioteam maak je ook deel uit van het management team. Daardoor bouw je mee aan onze organisatie als geheel. Die organisatie is flink in ontwikkeling. Jij ziet dan ook verbetermogelijkheden en loopt warm voor veranderprocessen

Over ons

De Volkskredietbank Noord-Oost Groningen (VKB) biedt namens de gemeenten Eemsdelta, Het Hogeland, Oldambt, Pekela en Veendam schuldhulpverlening aan inwoners die financiële problemen of geldzorgen hebben. Dit doen we niet alleen maar samen met veel andere organisaties. We hebben als missie: een schulden(zorgen)vrije toekomst voor alle inwoners. In 2025 willen we in ieder geval alle inwoners met geldzorgen in beeld hebben en hen passende hulp bieden.
Bij de VKB werken ongeveer 60 mensen. Zij werken op kantoor in Appingedam, op locatie binnen de gemeenten of vanuit huis.

Wat breng je mee

  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding op managementgebied.
  • Aantoonbare werkervaring in (situationeel) leidinggeven.
  • Ervaring met verbeter- en veranderprocessen.

Wat bieden wij jou

Word jij onze manager regioteam dan bieden we jou een functie voor minimaal 28 en maximaal 36 uur aan. Je ontvangt een salaris conform de CAO-SGO. Afhankelijk van opleiding en ervaring is deze functie ingeschaald in schaal 11. Daarnaast werken we met een Individueel keuzebudget (17,05% van het bruto jaarsalaris). We gaan uit van een jaarcontract met de intentie deze na dit jaar om te zetten in een vaste baan.
Uiteraard ontvang je van ons een laptop en een telefoon om je werk goed te kunnen doen. Alle collega’s krijgen de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vragen of solliciteren:

Heb je na het lezen van deze vacature vragen? Neem dan contact op met Nina Mertens, manager personele en facilitaire zaken () of Sander Matthezing, manager regioteam ()
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Wij kijken er naar uit om je motivatie en cv te ontvangen. Je kunt tot 1 februari 2023 reageren via: . De gesprekken worden in week 6 gepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.