Toezichthouder

Wat ga je doen?
De functietitel verklapt een onderdeel van je werkzaamheden al: toezichthouden. Je houdt toezicht op brandveiligheid in bestaande en nieuwe gebouwen. Maar ook bij bijvoorbeeld evenementen. Je adviseert het bevoegd gezag over (brand)veiligheid in de ruimste zin van het woord. Hierbij houd je altijd de uitvoeringsrichtlijnen van bouw en (brand)veiligheid in acht. Naast je reguliere werkzaamheden werk je ook mee aan in- en externe projecten. Zoals het geven van voorlichtingen aan allerlei doelgroepen. Denk hierbij aan ouderen, bouwcorporaties, zorginstellingen of jongeren. Je staat dan voor een groep op een open dag of op een beurs.

Het voorkomen en verkleinen van risico’s: vanuit dit doel ga je te werk. Dit uitgangspunt weet je ook over te brengen bij anderen. In situaties waarin je te maken krijgt met tegengestelde belangen, sta je stevig in je schoenen. Je toont initiatief en je gaat besluitvaardig te werk. Al je werkzaamheden doe je vanuit de drive om de samenleving (brand)veiliger te maken.

Over team Brandveilig Leven & Toezicht
Je komt te werken binnen team Brandveilig Leven & Toezicht. Dit team houdt zich met verschillende taakvelden bezig op het gebied van brandveilig leven. Binnen het team werken 24 mensen. Zij vervullen de functie van toezichthouder of specialist Brandveilig Leven. Het team is volop in ontwikkeling. Jij wilt in dit proces ook graag een bijdrage leveren.

De ideale achtergrond

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau met een bouwkundige of technische achtergrond
  • Je bent in het bezit van het diploma ‘medewerker brandpreventie;
  • Je kunt goed overweg met zaaksystemen;
  • Je bent dienstverlenend en flexibel;
  • Je hebt goede sociale, communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?
Wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk en zullen je hierbij ook faciliteren. Dit doen we door uitstekende arbeidsvoorwaarden te bieden, zoals de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen, thuis te werken en het aankopen van extra verlof. Ook hebben we veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Onze primaire en secundaire voorwaarden zijn gebaseerd op de CAR-UWO, waaronder een voor deze functie salaris tot maximaal € 3.732,- bruto per maand (schaal 8) bij 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers vinden wij heel belangrijk. We bieden daarom veel ruimte om te sporten en om fit te blijven. Zo mag iedere medewerker gebruik maken van de fitnessruimte. Onze sportinstructeur Robin kan je helpen een persoonlijk trainingsschema op te stellen. Daarnaast geeft Robin iedere maandag circuittraining en kun je op donderdag samen met je collega's een potje volleybal spelen.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in dit profiel? Super! We kijken uit naar jouw sollicitatie. Je kan solliciteren voor 12 december 2022. Je kan je cv en motivatie indienen via de knop “Solliciteren”. De eventuele uitnodiging voor het gesprek ontvang je op 12 december 2022.

De selectiegesprekken staan gepland op 15 december 2022. We verzoeken je hiermee rekening te houden bij je sollicitatie.

Meer informatie?
Als je vragen hebt of graag nog meer wil weten over deze functie, neem dan gerust contact op met Mike de Laat, (mike.delaat@vrgroningen.nl) teamleider Brandveilig leven en toezicht.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.