Teamleider Financiën & Control

36 uur per week || Maximaal € 6.103, - || Maatschappelijk relevante organisatie || Individueel Keuzebudget || Groningen

Je hebt inmiddels een aantal jaren ervaring als leidinggevende en je bent op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan. Wellicht is dit jouw nieuwe uitdaging.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Financiën & Control stuur je vijf deelteams aan: Juridische Zaken, Inkoop, Financieel Beleid,  Financiële Administratie en Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO/IC). Je bent sparringpartner voor zowel jouw team als het managementteam. Dit kan zijn op inhoud, proces maar ook op toonzetting. Je ziet hier een mooie uitdaging in. Je informeert het team over relevante zaken vanuit het managementteam en andere onderdelen van de organisatie. Daarnaast adviseer je gevraagd en ongevraagd het managementteam over strategische vraagstukken. Samen met de directie draag je met jouw expertise en ideeën bij aan het verbeteren van de prestaties van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Onze organisatie is een netwerkorganisatie en heeft ook te maken met landelijke richtlijnen. Dit maakt dat verschillende ontwikkelingen zich elkaar snel opvolgen. Je kan deze organisatieontwikkelingen gemakkelijk vertalen naar doelstellingen voor je team. De afgelopen jaren zijn planning & control, financiën en rechtmatigheid geprofessionaliseerd. Aan jou de uitdaging om met ons verder te bouwen.

Over het team Financiën & Control

Financiën & Control is een multidisciplinair team en bestaat uit 16 personen. Doordat het team uit verschillende deelteams bestaat, krijg je te maken met diverse ontwikkelingen op verschillende vakgebieden met ieder een eigen karakter. Dit maakt de functie uitdagend! Persoonlijke - en teamontwikkeling vind je belangrijk. Hiervoor bied en creëer je ruimte. Als teamleider sta je voor kwaliteit, resultaat en duurzame samenwerking. Dit draag je uit binnen het team. 

De ideale achtergrond

  • Je hebt WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding;
  • Je hebt minimaal 4 jaar leidinggevende ervaring;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over inspirerend leiderschap dat medewerkers motiveert.

Wat bieden wij?

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk en zullen je hierin ook faciliteren. Dit doen we door uitstekende arbeidsvoorwaarden te bieden, zoals de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen, thuis te werken en extra verlof aan te kopen. Ook hebben we veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Onze primaire en secundaire voorwaarden zijn gebaseerd op de Arbeidsvoorwaardenregeling Veiligheidsregio Groningen, waaronder voor deze functie een salaris tot maximaal € 6.103,- bruto per maand (schaal 12) bij 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Daarnaast bouw je iedere maand Individueel Keuzebudget (IKB) op. Het IKB geeft jou de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen. Je kunt jouw IKB-saldo bijvoorbeeld inzetten om extra verlof op te nemen of een fiets aan te schaffen via het fietsplan. Duurzame inzetbaarheid van medewerkers vinden wij heel belangrijk. We bieden daarom veel ruimte om te sporten en om fit te blijven. Zo mag iedere medewerker gebruik maken van de fitnessruimte.

Wie zijn wij?

Veiligheidsregio Groningen werkt samen met verschillende partners aan meer veiligheid in Groningen. Dat betekent aan de ene kant: hulp bieden als er een veiligheidsincident (ramp/brand) voordoet en aan de andere kant ervoor zorgen dat zo’n incident niet zo snel gebeurt of juist voorkomen wordt. Want veiligheid is niet vanzelfsprekend. Ook hier niet, met onze ligging aan zee, chemische industrie en aardbevingen. Dit verhoogt de kans op incidenten in onze regio en maakt de noodzaak tot effectieve risicobeheersing en incidentbestrijding steeds belangrijker. Crisisbeheersing en de brandweer zijn een cruciaal onderdeel van onze veiligheidsregio.

Enthousiast geworden?

Herken je jezelf in dit profiel? Mooi! Solliciteren kan uitsluitend via ons digitale sollicitatieportaal vóór 2 oktober 2023: Vacature Teamleider Financien & Control - Teamleider Financien & Control - Klantportal (veiligheidsregiogroningen.nl). Wanneer je bij ons solliciteert, gebruiken wij jouw e-mailadres om een account voor je aan te maken op ons sollicitatieportaal. Je krijgt een e-mail om toegang te krijgen tot het portaal, via dit portaal zullen wij jou informeren over het verloop van je sollicitatie.

De selectiegesprekken zijn gepland op 5 oktober 2023. We verzoeken je hiermee rekening te houden bij je sollicitatie.  

Meer informatie

Als je vragen hebt over de inhoud van de functie, neem dan gerust contact op met Sabrina Caljouw, sectorhoofd Bedrijfsvoering. Zij is bereikbaar op: 088-1624733 of sabrina.caljouw@vrgroningen.nl

Deze vacature wordt zowel intern verspreid onder alle medewerkrs (beroeps, vrijwilligers en dagdienst) in dienst van Veiligheidsregio Groningen als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.