Secretarieel administratief medewerker ● Gebied Noord-West

32 uur per week || Maximaal € 3.018, - bruto per maand || Individueel Keuzebudget || Maatschappelijk relevante organisatie

De brandweercollega’s uit gebied Noord-West ondersteunen: dat klinkt jou als muziek in de oren!

Wat ga je doen?

Je creëert planningen, werkt actie- en besluitenlijsten uit en organiseert bijeenkomsten. Geen punt: je klaart de klus! Zodra de datum en het tijdstip bekend zijn, kom je in actie. Je regelt een locatie en hebt eventueel contact met verschillende faciliteiten. Achteraf krijg je een compliment van je collega’s: alles was weer perfect geregeld! Binnen de sector ben je een aanspreekpunt voor brandweervrijwilligers in het gebied. Je wordt blij van samenwerken en in verbinding staan met anderen. Hier ligt ook jouw kracht. Zo ga je regelmatig de hort op om te vragen hoe het met anderen gaat.

Daarnaast ondersteun je verschillende projecten, waaronder het project ‘Hulpverlening’ binnen de sector. Hulpverlening valt onder de vier kerntaken van de brandweer. De landelijke visie met een Groninger kijk op het gebied van hulpverlening wordt de aankomende tijd geïmplementeerd binnen de organisatie. Jouw organisatorische vaardigheden zijn hierin onmisbaar. Wanneer je ontwikkelpunten opmerkt, stel je graag vernieuwende ideeën voor. Deze ideeën zijn meer dan welkom!

Je houdt graag overzicht in je werk. Als ontwikkelingen lang op zich laten wachten, ben je proactief en achterhaal je waar het knelpunt zit. Collega’s zoeken je regelmatig op met vragen. Je zoekt het één en ander uit en geeft zo snel mogelijk een antwoord. Jouw bijdrage is essentieel voor het team.

Over het gebied Noord-West
Je komt te werken binnen de sector Brandweerzorg en specifiek in gebied Noord-West. In dit gebied, wat bestaat uit de gemeente Hogeland en Westerkwartier, werken 12 brandweerploegen en een deel van de enthousiaste jeugdbrandweer. Je hebt geen vaste werkplek, dus het is mogelijk om in het gehele gebied te werken. Dit maakt je werk dynamisch, want je ontmoet hierdoor verschillende collega’s van diverse vakgebieden. Het komt weleens voor dat je op een zaterdag of in de avond werkt, maar dat is voor jou geen punt.

De ideale achtergrond

  • Je hebt aantoonbaar mbo werk- en denkniveau;
  • De woorden ‘proactief, initiatief en ondernemen’ staan jou op het lijf geschreven;
  • Microsoft kent voor jou geen geheimen.

Wat bieden wij?
Wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk en zullen je hierin ook faciliteren. Dit doen we door uitstekende arbeidsvoorwaarden te bieden, zoals de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen, thuis te werken en extra verlof aan te kopen. Ook hebben we veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Onze primaire en secundaire voorwaarden zijn gebaseerd op Cao Gemeenten. Je ontvangt een salaris tot maximaal € 3.018,- bruto per maand (schaal 6) bij    36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in dit profiel? Geweldig! Reageer dan vóór 9 februari 2023 door op de knop “Solliciteren” te klikken. Solliciteren kan uitsluitend via ons digitale sollicitatieportaal: Vacature Secretarieel administratief medewerker gebied Noord-West - Secretarieel administratief medewerker gebied Noord-West - Klantportal (veiligheidsregiogroningen.nl)

Na het verzenden van het sollicitatieformulier krijg je een ontvangstbevestiging met nadere informatie over de procedure.

De selectiegesprekken staan gepland op 21 februari 2023. We verzoeken je hiermee rekening te houden bij je sollicitatie.

Meer informatie
Als je vragen hebt over de inhoud van de functie, neem dan gerust contact op met Richard Werkman, teamleider gebied Noord-West, via het telefoonnummer 06 – 57 87 62 17.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.