Beleidsadviseur Personeels- en Organisatieontwikkeling

Wij zoeken een

Beleidsadviseur Personeels- en Organisatieontwikkeling (36 uren/week)

die op een professionele wijze vorm en inhoud geeft aan personeels- en organisatieontwikkeling binnen VRG. Je hebt ervaring met en vindt het leuk om regie te voeren bij projecten of het verbeteren van processen. Je pakt hierbij op een prettige manier het voortouw en je zoekt daarbij actief de samenwerking met anderen. Je bent analytisch, verbindend en je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid beweeg je gemakkelijk op de verschillende niveaus in de organisatie.

Wat ga je doen? 

Je ontwikkelt en draagt zorg voor de uitvoering en evaluatie van beleid op het gebied van personeels- en organisatieontwikkeling. Input voor beleid haal je op bij verschillende partijen binnen en buiten de organisatie en daarnaast beschik je over kennis van de moderne ontwikkelingen in het vakgebied, zodat je deze met elkaar en met de ambities van de organisatie kunt verbinden. Je wordt ingezet op thema’s, projecten en processen waarbij je verbinding legt op inhoud en op relatie met andere disciplines als brandweerzorg, crisisbeheersing en risicobeheersing binnen de organisatie. Actuele thema’s zijn o.a.: hybride werken, professionalisering recruitment, digitalisering P&O-processen en actualiseren personeelsbeleid. Ook pak je allerlei andere klussen op vanuit het vakgebied. Daarnaast ben je bereid een passende operationele rol  te vervullen.

De ideale achtergrond

  •    Je hebt WO werk- en denkniveau;
  •    Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van personeels- en organisatiebeleid;
  •    Je hebt ruimte ervaring als projectleider, met projectmatig werken en het realiseren van personeels- en organisatiebeleid;
  •    Je bent resultaatgericht en hebt daarbij ook oog voor de puntjes op de 'i';
  •    Je hebt een uitgebreide 'toolkit' om teams effectief te laten zijn;
  •    Je hebt uitstekende sociale, communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke, afwisselende baan in een maatschappelijke organisatie met ruimte voor initiatief. Geen enkele werkdag is hetzelfde. Als je bij Veiligheidsregio Groningen werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk en faciliteren je hierbij. Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen. Ook hebben we veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast bieden wij een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAR-UWO, waaronder een voor deze functie behorend salaris tot maximaal € 5.169,- bruto per maand (schaal 11) bij 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Enthousiast geworden?

Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan vóór 17 december 2021 door te solliciteren op: 

https://vacatures.veiligheidsregiogroningen.nl/vacaturebeschrijving/beleidsadviseur

Solliciteren kan uitsluitend via ons digitale sollicitatieportaal. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je een ontvangstbevestiging met nadere informatie over de procedure.

De selectiegesprekken staan gepland op 21 december 2021 in de ochtend. We verzoeken je hiermee rekening te houden bij je sollicitatie.