Trainee Kwaliteit & Beleid

Traineeship bij Vanboeijen
32 uren per week gedurende twee jaar

Studeer je binnenkort af aan het WO? Of heb jij je papiertje net op zak? Misschien is een Traineeship bij Vanboeijen dan iets voor jou. Een unieke kans voor een ambitieuze starter met hart voor de zorg. Ben je leergierig, maatschappelijk gedreven en vind je het een uitdaging om in verschillende opdrachten afwisselend te werken bij een van de grote zorginstellingen in Noord Nederland? Pak dan nu je kans!

De zorgsector is een branche waarin veel geïnvesteerd wordt. Het is een sector waarin geopereerd wordt op het snijvlak van doelmatige en betaalbare zorg, innovatie en maatschappelijke vraagstukken. Voor de complexe en dynamische sector verstandelijk gehandicapten is een uitdagend traineeship beschikbaar en hiermee wordt een brug geslagen tussen academische kennis en voor de arbeidsmarkt vereiste praktijkervaring.

Het traineeship bij Vanboeijen sluit aan bij de veranderingen in de zorgsector, zoals vraagstukken over complexer wordende zorgvraag, dynamiek op de arbeidsmarkt etc. Je leert hierdoor veel over jezelf en over de plek waarop jij het beste tot je recht komt. Kortom: ontdek hoe je in twee jaar een razendsnelle start geeft aan je carrière!.

Voor dit traineeship zijn wij op zoek naar een talent die zich onderscheidt, reeds behaalde successen kan toelichten en bruist van de ambitie.

Wat ga je doen
Tijdens het traineeship ga je gedurende 2 jaar aan de slag met uiteenlopende projecten en beleidsontwikkelingen die voortvloeien uit de strategische koers van Vanboeijen. Je ‘nest’ is de afdeling kwaliteit en beleid.
Binnen Vanboeijen wordt op dit moment vorm geven aan verschillende uitdagende projecten en beleidsontwikkelingen. Dit zijn zowel projecten met een zorginhoudelijke, zorgkwaliteit of bedrijfsvoering kenmerken en projecten met facilitaire, communicatie en HR aspecten. Tijdens deze projecten werk je samen met verschillende disciplines en jouw bijdrage heeft een impact.

We geven je de ruimte om initiatief te tonen en je kritisch op te stellen. Je moet in staat zijn om met verschillende belanghebbenden samen te werken en een goede balans te vinden tussen project- en persoonlijke doelstellingen. Je staat open voor feedback en gebruikt dat voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het Vanboeijen traineeship biedt ruimte voor ondernemerschap in een uitdagende omgeving met een grote maatschappelijke betekenis die geen dag hetzelfde is.

Wat heb je gedaan tot nu toe, waar ben je goed in

  • Je bent (bijna) WO afgestudeerd in bijvoorbeeld een bedrijfskundige, sociologische, economische, juridische, HR of communicatieve richting;
  • Je hebt affiniteit met de zorgsector en je hebt daar bij voorkeur ook al tijdens je studie invulling aan gegeven;
  • Je kunt vlot en effectief contacten leggen en onderhouden. Je bent een teamplayer. Je communiceert helder en gemakkelijk op alle niveaus zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent analytisch, conceptueel en creatief en kunt vernieuwende denkrichtingen aandragen voor complexe vraagstukken vanuit een integrale bril;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, neemt verantwoordelijkheid en initiatief;
  • Je bent resultaatgericht, gedreven, in staat tot zelfreflectie en streeft voortdurend naar verbetering van je eigen gedrag;
  • Je kunt goed luisteren, durft vragen te stellen en geeft opbouwende feedback.

Kortom, je bent flexibel, initiatiefrijk, (zelf)reflecterend, communicatief en resultaatgericht.

Hier ga je werken
Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging goed leven, mooi werk, met elkaar”. Dat is de missie van Vanboeijen. Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpt Vanboeijen hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen heeft op diverse plaatsen in Drenthe én locaties daarbuiten. Bijvoorbeeld in Assen, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Maar ook in dorpen, zoals Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.

Nieuwsgierig geworden en is deze stap jou op het lijf geschreven?
Stuur dan je motivatie en CV voor 31 mei 2021 naar ons toe via onderstaande link “solliciteer” op Trainee Kwaliteit & Beleid › Vanboeijen. De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 2 juni en donderdagochtend 3 juni 2021.

Eerst nog wat vragen? Hiervoor kun je contact opnemen met Eveline Bakker (manager kwaliteit en beleid) bereikbaar via telefoonnummer 06-51310094. Kijk voor meer informatie over Vanboeijen op www.vanboeijen.nl.