Roosterplanner

32 uur | Meppel | Assen

Over ons, het team
Binnen de afdeling Plan & Flex maak jij onderdeel uit van een team van 7 roosterplanners, 4 flexplanners, een coördinator en een manager. Iedere medewerker van het team draagt zorg voor een aantal locatiesMet als doel samen met de locatie, zo efficiënt en effectief in het roostersysteem ONS, de personele bezetting op orde te brengen. Samenwerken, puzzelen, afstemmen is de rode draad binnen dit team. Vanwege verschuivingen in de bezetting is er sprake van meer ad-hoc planning en zoeken wij naar 2 roosterplanners voor uitbreiding van ons team.

Over de functie, wat je gaat doen
Wij werken vanuit capaciteitsplanning, een methodiek om de efficiënte bezetting van de begeleiders op de verschillende locaties te realiseren. Om deze, best pittige, klus te realiseren blijf je nauw in contact met de zorgmanagers en roostercontactpersonen van jouw locaties en stem je dagelijks af met jouw collega planners en flexpool planners. Onze systemen kunnen veel voor je doen, maar je gaat het niet redden zonder goed persoonlijk contact en aandacht. Wanneer dat doel is bereikt werk je  mee aan het leveren van de juiste zorg- en begeleiding voor alle bewoners en cliënten die bij Vanboeijen wonen en/of werken. Wij werken afwisselend op kantoor, op locatie en thuis.

Over jou, onze nieuwe collega
Je hebt al de nodige ervaring met het roosteren of plannen. Puzzelen met de vraagstukken die de roosters kunnen bevatten is voor jou de uitdaging die je zoekt. Je kunt snel schakelen bij onvoorziene situaties, blijft kalm en zoekt daarin het contact met jouw klanten. Je bent van nature nieuwsgierig en stelt daardoor veel vragen. Vanuit je gezonde dosis assertiviteit ben je gewend om gevraagd en ongevraagd advies te geven aan managers. Uiteraard ben je communicatief sterk en je staat open voor discussie om samen tot het beste resultaat te komen.

En verder...

  • een relevante MBO-4 opleiding en MBO+ werk en denkniveau;
  • minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • aandacht voor en kennis van actuele wet & regelgeving rondom personele planning;
  • ervaring met het werken binnen complexe en hectische omgeving;
  • goed ontwikkelde digitale vaardigheden;
  • ervaring met Nedap ONS Roosteren is een pré.


Over Vanboeijen, wat wij jou bieden
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie! 
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen. Ook hebben we een uitgebreid inwerkprogramma om de organisatie en processen beter te leren kennen.
  • Je krijgt een salaris conform de cao gehandicaptenzorg van minimaal €2025 en max. €2993 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40).
  • In mei ontvang je daarnaast vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.

Verder bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Daarnaast kan je gebruik maken van diverse voordelen, bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We maken graag kennis met je
We gaan graag met je in gesprek! We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities en vertellen je graag meer over onze organisatie. Stuur je cv voor 16 oktober 2021 naar ons toe via onderstaande link ‘solliciteren’. We informeren je daarna over het vervolg van de procedure.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Maaike Wiggers, Planner, via 06-13448666.