Persoonllijk Begeleider EMB

Op Argusvlinder 4 willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. 
Daar hebben we jou bij nodig!

Voor onze unieke bewoners zoeken wij een 
persoonlijk begeleider

Voor 24 uur per week

Ontmoet onze locatie en bewoners
Je bent welkom op Argusvlinder 4. Dit is een woon- en dagbestedingslocatie voor 6 bewoners in de leeftijd van 33 en 73 jaar met ernstig meervoudige beperkingen. Zij hebben 24 uur per dag intensieve zorg en ondersteuning nodig. Samen met bewoners en/of verwanten kijken we naar de zorgvraag en ontwikkelmogelijkheden. We zorgen voor een veilige leefplek waarin we de wereld naar onze bewoners toebrengen, in een vorm die zij aankunnen. Zo helpen we ze kleine stapjes te maken in hun ontwikkeling. Als persoonlijk begeleider speel jij een belangrijke rol in dit betekenisvolle werk.

Dit doet ons team
Als persoonlijk begeleider ken je het verhaal van ‘jouw’ bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Samen met bewoners, verwanten en collega’s zorg je voor het persoonlijk plan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Veel taken pak je zelf op. Voor het overige deel heb jij de regie. Regelmatig overleg je met collega’s, bewoners en verwanten. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je neemt collega’s mee op weg, coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering, bij jezelf, je team en Vanboeijen.

We zoeken jou!
Je hebt de kennis en ervaring om samen met bewoners, verwanten en betrokken collega’s een realistisch persoonlijk plan op te stellen. Met je toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding stimuleer je het team rondom de bewoner. Je kunt goed organiseren en coördineren, hebt een open en lerende houding, en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander.

Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van het begrijpen van verschillende (soms zeer complexe) zorgvragen. De zorgvragen kenmerken zich van intensieve begeleiding en intensieve verzorging, tot volledige verzorging met verpleging. Naast de verstandelijk beperking is er sprake van autisme, epilepsie en lichamelijke beperkingen. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SPW of SAW Of Verpleegkunde niveau 4 met enkele jaren werkervaring in de gevraagde functie.

Dit mag je verwachten
Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1898 en maximaal €2807 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40); 
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding;
Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link “solliciteren”.  Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Thérèse de Wit, 06-20278649, Recruiter Vanboeijen.

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure.
Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. 

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!

Wie we zijn!
Bij Vanboeijen geloven we erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden.

Met onze overtuiging “goed leven, mooi werk, met elkaar”.

Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 1000 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpen we hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd.  Vanboeijen heeft locaties in onder meer Assen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt hier een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.

Kijk voor meer informatie op www.vanboeijen.nl.