Persoonlijk begeleider | Overcingellaan Assen

Ben jij opzoek naar een leuke baan in de gehandicaptenzorg? Kun jij de juiste begeleiding bieden en ben jij een verbinder? Zorg jij voor een gezellige en huiselijke sfeer? Houd je van een grapje op zijn tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de locatie

Jij komt te werken op de locatie aan de Overcingellaan. Op de Overcingellaan wonen 13 bewoners. Daarnaast zijn er 5 bewoners die zelfstandig wonen buiten de woonlocatie en extramurale zorg en begeleiding ontvangen vanuit het team Overcingellaan. Jij gaat aan de slag binnen een krachtig team waarin je samen verantwoordelijkheid draagt voor de begeleiding en zorg van de bewoners. Je werkt intensief samen met persoonlijk begeleiders en begeleiders.

De Overcingellaan bestaat uit één woonlaag met 13 appartementen, waar wij ondersteuning bieden. Iedere bewoner heeft de beschikking over een woon- slaapkamer met eigen kitchenette en sanitaire voorzieningen. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van de gezamenlijke ruimte, waar gekookt, gegeten, televisie gekeken en koffie gedronken wordt. Bewoners hebben veel inspraak, zowel in bewoners overleggen als spontaan bij de begeleiding.

Voor het overgrote deel van de bewoners op de Overcingellaan en de bewoners die extramuraal wonen geldt dat zij redelijk zelfredzaam zijn en ADL-zelfstandig. Een aantal bewoners heeft intensievere begeleiding nodig. De hulpvragen zijn divers: begeleiden bij allerlei verzorgende en/of regelzaken tot intensieve persoonlijke verzorging met behulp van een tillift. Ook liggen er hulpvragen op het gebied van autisme en/of psychiatrie. Epilepsie, spasmen, diabetes, persoonlijkheidsstoornissen en fysieke beperkingen zijn zaken die je tegenkomt in je dagelijkse werk. De bewoners worden inmiddels een stukje ouder waardoor de verzorgende ondersteuning stapje voor stapje meer toeneemt.

Over jou, onze nieuwe collega

De bewoners zijn opzoek naar een persoonlijk begeleider die in staat is om te schakelen tussen verschillende hulpvragen van zorg en het verbeteren hiervan. Jouw begeleidingsstijl kenmerkt zich in openheid, eerlijkheid, duidelijkheid en kwaliteit. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor alles rondom de bewoners. Je schrijft en bewaakt het zorgplan, onderhoudt het netwerk rondom de bewoners, je zet lijnen uit samen met de gedragskundige en neemt het team hierin mee. We begeleiden de bewoners middels de Vanboeijen manier. Een set van richtlijnen en methoden (o.a. Triple-C en driehoekskunde) die alle professionals helpt om goede zorg uit te voeren. Ervaring in gedragsproblematiek is mooi meegenomen en affiniteit met LVB en verzorging is een pré. Uiteraard heb je een passende opleiding afgerond op mbo 4 of hbo niveau.

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van €3154 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskosten regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider | Overcingellaan Assen › Vanboeijen.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen over de doelgroep of locatie? Neem dan contact op met Riëtte Robaard (zorgmanager) via 06-11285939.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.