Persoonlijk begeleider Ouderinitiatief de Velemansdroom

Droom jij met ons mee?

Voor het ouderinitiatief de Velemansdroom zijn wij op zoek naar een ervaren persoonlijk begeleider!

De Velemansdroom is een ouderinitiatief en woonlocatie waar 12 bewoners hun eigen appartement hebben. Het appartement huren zij van de wooncorporatie.

De bewoners hebben een licht tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast speelt er bijkomende problematiek zoals een autistisch spectrum stoornis, niet aangeboren hersenletsel en hechtingsproblematiek. Daarnaast kan er sprake zijn van gedragsproblematiek welke voortkomt uit bovengenoemde problematieken. De bewoners zijn in de leeftijd van 24 tot 62 jaar.

De begeleidingsvraag is gericht op een combinatie van het stimuleren, motiveren en onderhouden van ADL vaardigheden en het bieden van structuur en overzicht over de dag.

Over de functie
Als persoonlijk begeleider ben jij verantwoordelijk voor het opstellen, bijstellen en evalueren van de begeleidingsplannen van de bewoners. Daarnaast zorg je ervoor dat hetgeen wat er in het plan staat beschreven wordt uitgevoerd in de praktijk. Je stuurt je collegas aan op de inhoud van het werk. Je werkt hierin samen met een gedragskundige en een meewerkend teamleider.

Naast de coördinerende taken functioneer jij ook op de werkvloer, waarbij je zorgt voor de bewoners en begeleiding aanbiedt naar behoefte.

Tot slot, maar één van de belangrijkste elementen van de functie, is het samenwerken met ouders en verwanten van de bewoners. De Velemansdroom is een ouderinitiatief wat betekent dat ouders enorm betrokken zijn. Het is belangrijk dat jij je hieraan kunt conformeren en het werken in de driehoek voor jou bekend is.

Verder heb JIJ…

  • Een relevante zorgopleiding op MBO 4 of HBO niveau met aantoonbare ruime ervaring;
  • Een helicopterview en kan je in een breder perspectief kijken waarin je een sterk samenbindend vermogen laat zien, ook in complexe situaties;
  • Een flexibele werkhouding, dus je past je begeleidingsstijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden daar om vragen;
  • Een duidelijke manier van communiceren met alle betrokken partijen (bewoners, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en anderen).

Ook niet onbelangrijk!

  • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband!
  • Je krijgt mogelijkheid om scholingen, cursussen en e-learnings te volgen. Het ontwikkelen van je beroepshouding vinden wij belangrijk;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3154 bruto per maand op basis van uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG40);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We hebben je enthousiast gemaakt!
Ben jij in staat om een droom werkelijkheid te laten worden? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Pers. begeleider Ouderinitiatief de Velemansdroom › Vanboeijen

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Krista Eggens-Dontje via 06-82111629 (bereikbaar op maandag en donderdag).

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien.