Persoonlijk begeleider | Nijlandstraat 34 Assen

Aan de Nijlandstraat willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. Daar hebben we jou bij nodig! Wij zijn opzoek naar enthousiaste persoonlijk begeleider (gemiddeld 28 uur).

Ben jij een persoonlijk begeleider, die wil werken op een locatie waar bewoners wonen met een uiteenlopende ondersteuningsbehoefte? Waar je gaat schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen in combinatie met ADL? Wil jij de uitdaging aangaan om samen de Vanboeijen-manier verder vorm te geven? Dit in een prachtig en duurzaam appartementencomplex gelegen in het centrum van Assen? Lees dan gauw verder!

Over de locatie

In de gezellige en sfeervolle locatie, aan de Nijlandstraat 34, wonen 12 bewoners. Nabijheid en verzorging kan geboden worden, maar ook begeleiding in de vorm van contactmomenten. Alle bewoners wonen in een volwaardig appartement, daarnaast is er een gezellig ingerichte algemene huiskamer aanwezig. Er is veel verschil in begeleidingsbehoefte en in niveau van functioneren. De locatie bevindt zich in een veranderingsproces. De bewonerspopulatie wijzigt. Bewoners stromen i.v.m. een andere hulpvraag uit en de instroom bestaat uit bewoners die bewust kiezen om in de stad te wonen, met vaak licht verstandelijke beperking.

We bieden de ondersteuning die nodig is om een zo gewoon en zelfstandig mogelijk leven te leiden. Naast wonen, helpen we hen ook bij het vinden van passende invulling voor het dagprogramma en het invullen van vrije tijd. Dit doen we door intensief samen te werken met verwanten en vrijwilligers.  Onze bewoners kunnen hierdoor werken aan zichzelf en een goede toekomst. Als begeleider speel jij een belangrijke rol in dit betekenisvolle werk.

Over de functie, wat ga je doen?

Samen met de collega's binnen jouw team maak jij de dag van onze bewoners. Je bent er als de mooie dingen gebeuren, maar ook als het er eens pittig aan toe gaat. Daar schrik je niet van terug.

De grote verscheidenheid in begeleidingsbehoefte, vraagt veel competenties van de begeleiders. Van bijna volledige overname van de ADL en het bieden van verpleegtechnische zorg tot het beheersen van goede gespreksvaardigheden.

Van toezicht, nabijheid en tot het bieden van probeerruimte aan bewoners om tot ontwikkeling te komen.

Je blijft naar mogelijkheden van de bewoners kijken. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen, want je werkt samen met de bewoner zelf, de verwanten en je collega's. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team.

Over jou, onze nieuwe collega

We zoeken een persoonlijk begeleider die breed inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je kunt zonder oordeel luisteren en signaleren, en neemt mensen serieus. Je bent flexibel en initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt feedback geven en ontvangen. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je volop te ontwikkelen.

Als persoonlijk begeleider word je ook ingezet op de slaapdienst. Het diensten patroon varieert qua tijden. Je werkt in de ochtend, middag en avond zowel doordeweeks als in het weekend. Binnen Vanboeijen werken wij actief met de Vanboeijen manier (uitgangspunten Triple C, domeinen van Schalock en Driehoekskunde). Als nieuwe medewerker kun je meedoen aan de geplande scholingen.  Diensten variëren tussen drie uren op de morgen tot langere diensten gedurende de avond en de weekenden. Tevens zijn er slaapdiensten. Flexibiliteit is dus erg belangrijk.

Wat bieden wij jou?  

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract binnen onze organisatie.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3332 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?  

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider | Nijlandstraat 34 Assen › Vanboeijen.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Overige specifieke inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Lianne Prins (senior begeleider) via 06 20 02 08 92.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.