Persoonlijk begeleider | Middenweg 5 Assen

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen
Ik zoek een ervaren zorgzame begeleider, voor mij een stabiele factor. Ik heb jou nodig om mijn dag goed door te komen. Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mijn dag goed doorkomen. Ik vind het soms erg lastig en weet dan niet hoe ik dat duidelijk moet maken. Je bent er voor mij en ziet mij. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over JOU, onze nieuwe collega
Binnen het team ga je snel aan de slag om iedereen te leren kennen. Zo raak je goed ingespeeld op elkaar. Je bent sensitief om bij de bewoners verbale en non-verbale signalen op te vangen. Je bent een zorgzaam type en kent je eigen grenzen goed. Je bent van nature nieuwsgierig en bent daarom oprecht geïnteresseerd in de vraagstelling van de bewoners. Je hebt oog voor kwaliteit en houdt ervan met elkaar de zaken goed door te spreken. Het is voor jou van zelfsprekend dat je in beeld bent bij de bewoners, met daarbij een gepaste professionele afstand.

Over Middenweg 5
Je bent welkom op Middenweg 5 hier ondersteun, begeleid en verzorg je bewoner waar hij of zij dit nodig heeft. Voor het merendeel van de bewoners betekent dit dat je de verzorging volledig overneemt. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Niet alle bewoners kunnen praten, wat betekent dat er van je gevraagd wordt om sensitief te zijn naar hun taal. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan die vertalen naar de omgeving.

Over DE FUNCTIE
Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je ervaring hebt met verpleegkundige handelingen. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals Verpleegkunde niveau 4 of HBO-V met werkervaring in de gevraagde functie. Het diensten patroon varieert qua tijdens. Je werkt in de ochtend, middag en avond zowel doordeweeks als in het weekend. Binnen Vanboeijen werken wij actief met Triple-C en Werken in de driehoek. Als nieuwe medewerker kun je meedoen aan de geplande scholingen.

Verder heb JIJ…
Je hebt de kennis en ervaring om samen met bewoners, verwanten en betrokken collegas een realistisch persoonlijk plan op te stellen. Met je toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding stimuleer je het team rondom de bewoner. Je kunt goed organiseren en coördineren, hebt een open en lerende houding, en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander.

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding bijvoorkeur Verpleegkunde;
 • Motivatie en energie om je volop in te zetten voor cliënten met complexe zorgvragen;
 • Aantoonbare werk ervaring met deze doelgroep;
 • Een zelfstandige werkhouding en een stevige, evenwichtige persoonlijkheid;
 • Je kunt methodisch werken, je bent flexibel en je neemt initiatieven;
 • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk;
 • Je bent zorgzaam, positief en een doorzetter.


Ook niet onbelangrijk!

 • We bieden jou een vast contract;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2025,- en maximaal €2993,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG40);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider | Middenweg 5 Assen › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Thérèse de Wit (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06 20278649.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.