Persoonlijk begeleider | Middenweg 24A-I Assen

Heb jij een passie om te werken in zorg? En dit dan in de gehandicapten zorg? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of moet jouw uitdaging nog beginnen? Ben je een hardwerkende en gezellige collega en houd je wel van een grapje op zijn tijd? Dan is Middenweg 24A-I opzoek naar jou en raad ik je aan om gauw verder te lezen!

Over de locatie

Middenweg 24A-I is een woonvoorziening waar bewoners wonen die redelijk zelfstandig zijn. Ze hebben ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld douchen, aankleden en tandenpoetsen. Huishoudelijke klusjes kunnen de bewoners redelijk zelfstandig maar hebben hier wel aansturing bij nodig. Indien er geen duidelijkheid wordt geboden dan kan het voorkomen dat er onvrede is en dan kan er bijvoorbeeld worden gescholden en/of geschreeuwd. Bewoners houden van structuur, rust en een overzichtelijke daginvulling.

Over de functie, wat ga je doen?

Je sluit aan op de behoefte van de bewoner. Je biedt structuur, rust en overzicht. Dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren. Tijdens het ontwaken, tijdens het douchen en aankleden, het ontbijten maar ook tijdens de activiteiten in de dag die zorgvuldig zijn vastgelegd in zorgplannen. Samen koken of samen eten, een wandeling doen, de was klaar maken of een leuk programma op de televisie uitzoeken. Ook het einde van de dag vraagt om jouw ondersteuning. We werken met een door Vanboeijen ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijen Manier. Hiermee proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de behoeftes van de bewoners. Op deze manier draag jij bij aan het betekenisvolle daginvulling van iedere bewoner.

Over jou, onze nieuwe collega

Als Persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor een plezierige daginvulling van de bewoners. Vanuit deze verantwoordelijkheid wordt er van jou verwacht dat je de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op een inspirerende en motiverende manier kunt uitdragen in het team. Je hebt een vooruitziende blik en bent zelfstandig in het nemen van beslissingen. Je hebt een methodische werkhouding en aandacht voor zorgvuldige rapportage en verslaglegging. Er wordt multidisciplinair gewerkt. Je rol binnen het team is proactief waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je bent flexibel ingesteld en bent bereid, indien nodig, een stap extra te doen. Je staat open voor feedback en kunt reflecteren op je eigen handelen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, een doorzetter, het is fijn dat je ervaring meeneemt maar het is geen probleem indien je hierin nog wil leren.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3154 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Omdat wij onregelmatige diensten hebben, krijg je hiervoor ook extra toeslagen. Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskosten regeling, Een fietsregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • Voorkeur in het bezit van een relevante opleiding op MBO 4 niveau.
  • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en verschillende zorgvragen.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider | Middenweg 24A-I Assen › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager, Annelies Hagedoorn (06 83 61 67 70).

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.