Persoonlijk begeleider | Middenweg 12 Assen

Over de locatie, Middenweg 12

Op Middenweg 12 wonen 12 cliënten verdeeld over twee verdiepingen, 6 cliënten op de bovenverdieping en 6 cliënten op de benedenverdieping. Middenweg 12 kenmerkt zich als een woning voor ouderen met (complexe) zorg en gedrag met voornamelijk autisme.

Over jou, als persoonlijk begeleider

Als persoonlijk begeleider ken je het verhaal van de bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Het is belangrijk om je te kunnen aansluiten op de behoefte van de bewoner(s), dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega's werken samen.

Het team bestaat uit persoonlijk begeleiders en begeleiders. Naast dat het team op de werkvloer staat zijn er ook andere taken. De persoonlijk begeleiders stellen het plan voor de bewoner op samen met de familie en de gedragsdeskundige; daarmee wordt de zorg voor de bewoner gecoördineerd. De begeleiders ondersteunen je bij bijvoorbeeld de bewoners voorzien van spullen voor op het appartement of naar een (medische) afspraak te gaan. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. We werken met een door onszelf ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijenmanier. Hiermee proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de behoeftes van de bewoners. Op deze manier draag jij bij aan het gewone leven van iedere bewoner. In onze visie geloven wij in samen 100.

Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van autisme en goed weet om te gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je analyseert graag hoe bewoners in elkaar steken en herkent terugkomende patronen. Want hierdoor kun je afwijkende situaties beoordelen en oplossen. Uiteraard heb je een passende opleiding minimaal MBO 4 niveau.

Als je jezelf herkent in het bovenstaande, zou het zomaar kunnen zijn dat wij elkaar binnenkort gaan treffen op deze locatie!

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3154 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Omdat wij onregelmatige diensten hebben, krijg je hiervoor ook extra toeslagen. Daarnaast ontvang je in mei je vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskosten regeling, een fiets regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider | Middenweg 12 Assen › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met Anja Mellema, Zorgmanager, (06 23209216).

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.