Persoonlijk begeleider | Middenweg 10 Assen

Op de Middenweg 10 willen we graag dat bewoners zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen naar de mens die ze willen zijn. Daar hebben we jou bij nodig!

Over de locatie
Omdat we aan de Middenweg 10 met elkaar het beste uit de dag willen halen hebben wij jou nodig. Jij bent degene die de bewoners hun dag maakt. Juist omdat onze bewoners allemaal hun eigen temperament hebben. Als begeleider bestaan je werkzaamheden uit het begeleiden van de bewoners waar geen dag hetzelfde is. Realiseer je dat er momenten zijn dat het even te heet onder de voeten kan worden. Daarom zijn jij en je collega’s ook zo nodig. Je levert specifieke zorgvraag (doe wat je zegt en zeg wat je doet). Je werkt vanuit de visie van de locatie. Duidelijke communicatie onderling is van groot belang. Het bieden van veiligheid staat voorop in de begeleiding van de bewoner. Dit doe je door onder andere door een duidelijke dag-structuur aan te bieden.

Over jou
Als persoonlijk begeleider ken je het verhaal van jouw bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Samen met bewoners, verwanten en collega’s zorg je voor het persoonlijk plan en de uitvoering daarvan. Jij hebt de regie daar op. Regelmatig overleg je met collega’s, bewoners en verwanten. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je neemt collega’s mee op weg, coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering, bij jezelf, je team en Vanboeijen.

Functie eisen

 • Je hebt de kennis en ervaring om samen met bewoners, verwanten en betrokken collega’s een realistisch persoonlijk plan op te stellen;
 • Je bent aanspreekpunt en coördinator voor de persoonlijke plannen voor ongeveer 4 bewoners;
 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg als persoonlijk begeleider en je staat stevig in je schoenen;
 • Met je toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding stimuleer je het team rondom de bewoner;
 • Je kunt goed organiseren en coördineren, hebt een open en lerende houding en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander;
 • Je bent in staat om ruimte te scheppen om te leren en te ontwikkelen;
 • Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SPW of SAW niveau 4 met een aantal jaren werkervaring in de gevraagde functie.


Dit mag je verwachten

 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1963,- en maximaal €2902,- bruto o.b.v. 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding
 • Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen


Geïnteresseerd? 
Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteren op https://www.vanboeijen.nl/onze-vacatures/persoonlijk-begeleider-middenweg-10
Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Therese de Wit, 06-20278649.

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure