Persoonlijk begeleider | Middenweg 1 Assen

Over de locatie, Middenweg 1

Je bent welkom op Middenweg 1 in Assen, hier ondersteun, begeleid en verzorg je de bewoner waar hij of zij dit nodig heeft. Voor het merendeel van de bewoners betekent dit dat je de verzorging volledig overneemt. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Niet alle bewoners kunnen praten, wat betekent dat er van je gevraagd wordt om sensitief te zijn naar hun taal. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan die vertalen naar de omgeving.

Over jou, als persoonlijk begeleider

Als persoonlijk begeleider ken je het verhaal van de bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Het is belangrijk om te kunnen aansluiten bij de behoefte van de bewoner(s), dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren. We werken met een door onszelf ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijen Manier. Hiermee proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de behoeftes van onze bewoners. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega's werken samen. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen.

Binnen het team ga je snel aan de slag om iedereen te leren kennen. Zo raak je goed ingespeeld op elkaar. Je bent een zorgzaam type en kent je eigen grenzen goed. Je bent van nature nieuwsgierig en bent daarom oprecht geïnteresseerd in de vraagstelling van de bewoners. Je hebt oog voor kwaliteit en houdt ervan met elkaar de zaken goed door te spreken. Je hebt de kennis en ervaring om samen met bewoners, verwanten en betrokken collega’s een realistisch persoonlijk plan op te stellen. Met je toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding stimuleer je het team rondom de bewoner. Je kunt goed organiseren en coördineren, hebt een open en lerende houding, en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander.

Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je affiniteit hebt met verpleegkundige handelingen. Uiteraard heb je een passende opleiding, minimaal MBO 4 niveau.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3154 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Omdat wij onregelmatige diensten hebben, krijg je hiervoor ook extra toeslagen. Daarnaast ontvang je in mei je vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskosten regeling, een fiets regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider | Middenweg 1 Assen › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.