Persoonlijk begeleider Zorg | Meppel

Over MIJ, bewoner
Ik woon al een tijd binnen Vanboeijen. Ik heb veel verzorging nodig om mijn dag goed door te komen. Ik kan mezelf namelijk niet goed mondeling uitdrukken en laat dan ook op andere manieren zien/horen wat ik nodig heb. Ik vind het prettig als de medewerkers mij kunnen “lezen” en mij een duidelijke structuur bieden zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij verwacht wordt.

Over de LOCATIE, Argusvlinder 4
Om de juiste zorg te kunnen blijven bieden zoeken we iemand die hierin met ons verder op onderzoek uit gaat, stevig in zijn/haar schoenen staat, het team verder kan helpen om de begeleidings- en zorgvragen goed vorm te geven. Jij bent degene die de bewoners hun dag maakt. Juist omdat onze bewoners allemaal hun eigen verhaal hebben. Als persoonlijk begeleider bestaan je werkzaamheden uit het begeleiden van de bewoners en coördineren van de zorg op locatie. Je levert veel nabijheid en speelt in op de specifieke zorgvraag. Je werkt vanuit de visie van de locatie, waarin de bewoner met zijn/haar behoefte centraal staat.

Over JOU, Persoonlijk begeleider of begeleider
Jij vindt het belangrijk dat je het verhaal kent van jouw bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Jij doet wat je zegt en zegt wat je doet, dit maakt jou betrouwbaar en bewoners kunnen op jou rekenen. Jij pakt de regie middels de Vanboeijen manier wat betekent; het werken in de driehoek, het volgen van de domeinen van Shalock en de Triple-C methode. Samen met verwanten en collega’s draag je zorg voor de persoonlijke plannen van een aantal bewoners. In je rol van Persoonlijk begeleider vorm je samen met je collega’s een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je neemt collega’s mee op weg, coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering van jezelf, je team en Vanboeijen.

Verder…..,

  • Je hebt een coachende stijl en hebt een open en lerende houding waarbij je kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander;Een schat aan ervaring bij een diversiteit van zorgvragen en kennis van ondersteunende communicatie (gebaren, verwijzers) is een pré;
  • Je houdt ervan om overzicht te bewaren voor de persoonlijke plannen voor ongeveer 4 bewoners;
  • Je hebt een toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding;
  • Uiteraard heb je een afgeronde opleiding passend bij de functie; zoals MBO Verpleegkunde (niveau 4) met een aantal jaren werkervaring in de gevraagde functie of MBO Persoonlijk begeleider (niveau 4) aangevuld met MBO VIG (niveau 3).

Ook niet onbelangrijk,

  • We bieden jou een vast contract;
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2025 en maximaal €2993 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG40);
  • Reiskostenvergoeding woon-werk conform cao Gehandicaptenzorg á € 0,08 per km tot max. 60 km per dag;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt, en nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteer op Persoonlijk Begeleider Zorg | Meppel › Vanboeijen. Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Therese de Wit, 06-20278649.

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.