Persoonlijk begeleider | Steenwijk

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen
Ik zoek een ervaren zorgzame begeleider, voor mij een stabiele factor. Ik heb jou nodig om mijn dag goed door te komen. Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mijn dag goed doorkomen. Ik vind het soms erg lastig en weet dan niet hoe ik dat duidelijk moet maken. Je bent er voor mij en ziet mij. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over de LOCATIE, Aastraat Steenwijk
Je bent welkom bij Villa Parkzicht waar de betrokkenheid groot is. Als team van 15 medewerkers ondersteun, begeleid en verzorg je onze 12 bewoners waar hij of zij dit nodig heeft. De bewoners zijn divers en wisselend in de begeleidingsvraag. Juist deze afwisseling geeft een goede weerspiegeling van de locatie. Voor het aantal van de bewoners betekent dit dat je de verzorging volledig overneemt. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Niet alle bewoners kunnen praten, wat betekent dat er van je gevraagd wordt om sensitief te zijn naar hun taal. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan die vertalen naar de omgeving.

Over JOU,  Persoonlijk begeleider
Binnen het team ga je snel aan de slag om iedereen te leren kennen. Zo raak je goed ingespeeld op elkaar. Je bent van nature nieuwsgierig en bent daarom oprecht geïnteresseerd in de vraagstelling van de bewoners. Je hebt oog voor kwaliteit en houdt ervan met elkaar de zaken goed door te spreken. Het is voor jou van zelfsprekend dat je in beeld bent bij de bewoners, met daarbij een gepaste professionele afstand. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Niet alle bewoners kunnen praten, wat betekent dat er van je gevraagd wordt om sensitief te zijn naar hun uitdrukkingen. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan die vertalen naar de omgeving.

Verder heb jij….
De kennis en ervaring om samen met bewoners, verwanten en betrokken collega’s een realistisch persoonlijk plan op te stellen. Met je toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding stimuleer je het team rondom de bewoner. Je kunt goed organiseren en coördineren, hebt een open en lerende houding, en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander.

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding bijvoorbeeld SAW;
 • Motivatie en energie om je volop in te zetten voor cliënten met complexe zorgvragen;
 • Aantoonbare werk ervaring met deze doelgroep;
 • Een zelfstandige werkhouding en een stevige, evenwichtige persoonlijkheid;
 • Je kunt methodisch werken, je bent flexibel en je neemt initiatieven;
 • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk;
 • Je bent zorgzaam, positief en een doorzetter.

Ook niet onbelangrijk!

 • We bieden jou een vast contract;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2025,- en maximaal €2993,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG40);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteer’ op Persoonlijk begeleider | Steenwijk › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen?
Neem dan contact op met Thérèse de Wit (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 20278649.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.