Persoonlijk Begeleider | Leefhuis Grolloo

Op het Leefhuis in Grolloo willen we voor onze bewoners het beste uit de dag halen. Daar hebben we jou bij nodig!

Je bent welkom op Het Leefhuis in Grolloo. Dit is een thuis voor 6 mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met psychische en/of psychiatrische stoornissen, zoals in het autistisch spectrum. De bewoners hebben vaak een (zeer) bewogen levensverhaal en een geschiedenis met onbegrepen gedrag. De bewoners moeten de leefkern als hun thuis kunnen ervaren, iets waar ze trots op zijn en onder begeleiding zelf vorm aan kunnen geven. Er zijn voor een ieder voldoende mogelijkheden om de dag passend naar interesse, mogelijkheden en levensritme in te vullen.

Als Persoonlijk Begeleider ken je het verhaal van jouw bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Samen met bewoners, verwanten en collega's zorg je voor het persoonlijk plan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Veel taken pak je zelf op. Voor het overige deel heb jij de regie. Regelmatig overleg je met collega's, bewoners en verwanten. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Wij werken in de driehoek samen met ouders, verwanten, Gedragsdeskundigen en Zorgmanagers. Deze driehoek is onderdeel van de Vanboeijen manier. Je neemt collega's mee op weg, coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering, bij jezelf, je team en Vanboeijen.

Over jou 
Je vind het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen en vanuit je drive doe je dat het liefst buiten en in de natuur! We zoeken een Persoonlijk Begeleider die breed inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je kunt zonder oordeel luisteren en signaleren, en neemt mensen serieus. Je bent flexibel en initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt feedback geven en ontvangen. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je volop te ontwikkelen.

Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van het werken met mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SPW of SAW niveau 4 met meerdere jaren ervaring in soort gelijke functie.

Dit bieden wij

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2151 en maximaal €3289 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 45);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv uitruil reiskostenvergoeding;
  • Persoonlijke groei door diverse opleidingsmogelijkheden en relevante trainingen.


Geïnteresseerd?
 
Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteer op Persoonlijk Begeleider | Leefhuis Grolloo › Vanboeijen. Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Therese de Wit, recruiter, 06-20278649

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring omtrent Gedrag verplicht. Medewerkers mogen geen bewindvoerder, curator of mentor zijn voor cliënten die in deze instelling worden verzorgd/begeleid.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.