Persoonlijk begeleider EMB | Assen

Over MIJ, bewoner
Ik woon al een tijdje binnen Vanboeijen. Ik merk dat ik wat meer begeleiding en zorg nodig heb en daarom woon ik op de Middenweg 3, samen met 11 huisgenoten in de leeftijd van 18-65 jaar.  Ik heb zorg nodig bij de ADL en begeleiding om de dag goed door te komen. Ik kan mezelf namelijk niet goed mondeling uitdrukken en laat dan ook op andere manieren zien/horen wat ik nodig heb. Ik vind het prettig als de medewerkers mij kunnen “lezen” en mij een duidelijke structuur bieden zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij verwacht wordt.

Over de LOCATIE, Middenweg 3 Assen
Het perspectief van deze woning is in ontwikkeling, daarom zoeken we iemand die hierin met ons op onderzoek uit wil graan, stevig in zijn/haar schoenen staat, het team verder kan helpen om de begeleidingsvragen goed vorm te geven. Onze bewoners hebben een ontwikkelingsleeftijd van 0 tot 4 jaar. Jij bent degene die de bewoners hun dag maakt. Juist omdat onze bewoners allemaal hun eigen verhaal hebben. Als (persoonlijk) begeleider bestaan je werkzaamheden uit het begeleiden van de bewoners waar geen dag hetzelfde is. Je levert specifieke zorgvraag (doe wat je zegt en zeg wat je doet). Je werkt vanuit de visie van de locatie. Duidelijke communicatie onderling is van groot belang. Dit doe je onder andere door een duidelijke dag-structuur aan te bieden.

Over JOU, Persoonlijk begeleider 
Jij vindt het belangrijk dat je het verhaal kent van jouw bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Jij doet wat je zegt en zegt wat je doet, dit maakt jou betrouwbaar en bewoners kunnen op jou rekenen. Jij pakt de regie middels de Vanboeijen manier wat betekent; het werken in de driehoek, het volgen van de domeinen van Shalock en de Triple-C methode. Samen met verwanten en collega’s draag je zorg voor de persoonlijke plannen van een aantal bewoners. In je rol van Persoonlijk begeleider vorm je samen met je collega’s een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je neemt collega’s mee op weg, coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering van jezelf, je team en Vanboeijen.

Verder…

 • Je kunt goed organiseren en coordineren, hebt een open en lerende houding en kunt reflecteren op gedrag van jezelf en van een ander;
 • Ervaring in het werken met autisme en kennis van ondersteunende communicatie (gebaren, picto's, verwijzers) is een pré;
 • Je houdt ervan om overzicht te bewaren voor de persoonlijke plannen voor ongeveer 4 bewoners;
 • Je hebt een toegankelijke, enthousiaste en positief-realistische houding;
 • Uiteraard heb je een afgeronde opleiding passend bij de functie; zoals MBO SAW niveau 4 met een aantal jaren werkervaring in de gevraagde functie.

Ook niet onbelangrijk

 • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1963 en maximaal €2902 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40);
 • Reiskostenvergoeding woon-werk conform cao Gehandicaptenzorg á € 0,08 per km tot max. 60 km per dag;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We hebben je enthousiast gemaakt, en nu?

Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteren op Persoonlijk begeleider EMB | Assen › Vanboeijen. Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Therese de Wit, 06-20278649.

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure