Persoonlijk begeleider - Complexe zorg | Meppel

Voor diverse locaties in de omgeving van Meppel | Uren in overleg (24-36)

Over mij, bewoner bij Vanboeijen
Vanboeijen is mijn thuis. Ik heb al best veel meegemaakt in mijn leven en ik heb lang moeten zoeken naar de juiste woonplek. Bij Vanboeijen krijg ik de ondersteuning en begeleiding die ik nodig heb en voel ik me veilig. Ik mag hier leren, ik kan mijn hobby's blijven uitoefenen en mijn leven inrichten zoals ik dat wil. Naast een verstandelijke beperking heb ik ook psychische klachten. Dit vind ik best ingewikkeld. Ik vind het fijn als iemand me leert hoe ik hiermee om kan gaan. Ik heb behoefte aan iemand die me helpt met structuur en rust in de dag, dit werkt het beste voor mij.

Bij bewoners met een intensieve ondersteuningsbehoefte is er naast een verstandelijke beperking sprake van bijkomende problematiek zoals psychiatrische aandoeningen. Dit kan moeilijk verstaanbaar gedrag tot gevolg hebben. De doelgroep is zeer divers. Moeilijk verstaanbaar gedrag komt op elke leeftijd voor, bij zowel mensen met een lichte als ernstige (verstandelijke) beperking.

Over de functie, wat je gaat doen
Het werken met deze doelgroep en de persoonlijke begeleiding van een aantal bewoners is voor jou de ideale combinatie. We werken met een door onszelf ontwikkelde methodiek, gebaseerd op onder andere Triple C: de Vanboeijenmanier. Hiermee proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de behoeftes van onze bewoners. Samen met de bewoners, ouders en verwanten en collega's zorg je voor de invulling en realisatie van de ontwikkelpunten uit het persoonlijk plan van iedere individuele bewoner. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Veel taken pak je zelf op, voor de overige taken heb jij de regie. Je overlegt regelmatig met de zorgmanager, gedragsdeskundige, ouders en verwanten en collega's. Samen met je collega's vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Je neemt collega's mee op weg. Je coacht, ondersteunt en stuurt. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering, bij jezelf, je team en Vanboeijen. Als persoonlijk begeleider word je ook ingezet op slaapdiensten.

Over jou, onze nieuwe collega
Je hebt de kennis en ervaring om samen met bewoners, ouders en verwanten en betrokken collega's een realistisch en persoonlijk plan voor de bewoner op te stellen. Met je toegankelijke en positieve houding stimuleer je het team rondom de bewoner. Je kunt goed organiseren en coördineren en je reflecteert op je eigen gedrag en dat van een ander. Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van uiteenlopende problematieken en moeilijk verstaanbaar gedrag. Denk aan autisme, trauma's, hechtingsproblematiek en psychiatrische problematiek. Verder heb je een relevante opleiding afgerond op mbo-4 of hbo-niveau.

Over Vanboeijen, wat wij jou bieden
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen. Ook hebben we een uitgebreid inwerkprogramma om de organisatie en processen te leren kennen.
  • Je krijgt een salaris conform de cao-gehandicaptenzorg van minimaal €2151 en max. €3289 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 45).
  • In mei ontvang je daarnaast vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.

Verder bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Daarnaast kan je gebruik maken van diverse voordelen, bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We maken graag kennis met je
We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider - Complexe zorg | Meppel › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06-51593652) of Helga Kohl (06-29487804)

Of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.