Persoonlijk begeleider | Complexe zorg | Geelbroek

Over de locatie, Geelbroek
Geelbroek is een locatie net buiten Assen gelegen in een mooie landelijke omgeving aan de rand van een natuurgebied. Het afgelopen jaar is nog nadrukkelijker duidelijk geworden dat de leefomgeving en daarmee de tuin/het terrein van Geelbroek een belangrijke rol heeft. Op Geelbroek wordt 24 uur per dag begeleiding geboden bij zowel wonen, dagbesteding als vrije tijd en ondanks risicovol gedrag begeleiden we cliënten bij het deelnemen aan maatschappelijke activiteiten. Denk aan activiteiten zoals groenvoorziening, houtbewerking en waar ook wordt geschilderd. Ook activiteiten die meer gericht zijn op beleven vind je op Geelbroek; wandelen, knutselen, handwerken, boodschappen doen en schoonmaken zijn hier voorbeelden van.

Wat vinden bewoners zelf belangrijk? Wat zijn hun behoeftes en wensen als het gaat om hoe hun leefomgeving er uit ziet? Waar dromen ze van? En hoe brengen we deze wensen, dromen in kaart? Vraagstukken die voor ons van waarde zijn, die richting geven aan de plannen die we ontwikkelen voor Geelbroek.

Met elkaar
We hebben daarom een kleur- en knipplaat ontwikkeld waarop iedere bewoner zijn wensen, dromen en behoeftes in beeld gebracht zijn. Sommige geheel zelfstandig en anderen met behulp van begeleiders.

We hebben voor het eerst op deze wijze bewoners kunnen ondersteunen bij het aangeven van "wat vind ik ervan". En hier zijn we trots op. In het locatie overleg van Geelbroek hebben de verwanten uitgesproken dat deze ontwikkeling als positief wordt ervaren, het is een uiting van MET ELKAAR.

Over jou, als persoonlijk begeleider
Als persoonlijk begeleider ken je het verhaal van de bewoners en hun verwanten. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Het is belangrijk om je te kunnen aansluiten op de behoefte van de bewoner(s), dat doe je gedurende de dag op verschillende manieren. Hierin sta je niet alleen want de bewoner zelf, de verwanten en jij en je collega's werken samen. Samen vormen jullie een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering, bij jezelf, je team en Vanboeijen. In onze visie geloven wij in samen 100.

Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van autisme en goed weet om te gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je analyseert graag hoe bewoners in elkaar steken en herkent terugkomende patronen. Want hierdoor kun je afwijkende situaties beoordelen en oplossen. Uiteraard heb je een passende opleiding op MBO 3/4 of HBO niveau.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de cao Gehandicaptenzorg van maximaal €3452 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG45). Daarnaast ontvang je in mei je vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskosten regeling, een fiets regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Pers. begeleider | Complexe zorg | Geelbroek › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager van de locatie, Monique Saija (06 22 12 74 21)

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.