Persoonlijk begeleider | Assen

Over mij, bewoner bij Vanboeijen
Mijn wereld is van mij daarin vind ik het fijn dat je met mij kijkt wat ik zelf kan. Ik probeer zoveel mogelijk zelf maar dat lukt niet altijd. Ik heb jou nodig als het lastig wordt maar ook om structuur te bieden. Wat ik van jou nodig heb probeer ik duidelijk te maken. Soms lukt dat goed en soms minder goed, gelukkig voel ik mij op mijn gemak bij jou!

Over de locatie, Middenweg 3 te Assen
Deze woning heeft een diversiteit aan bewoners. De meeste bewoners hebben ADL ondersteuning nodig en zij wonen vooral op de bovenverdieping van de woning. Op de benedenverdieping zijn bewoners in een andere levensfase namelijk de jongvolwassenen met meer een begeleidingshulpvraag. Alle bewoners zijn gebaat bij vaste structuren en communiceren niet verbaal. De communicatie ondersteunen wij daardoor middels nabijheid, het inzetten van pictogrammen en gebaren. Feitelijk hebben alle bewoners ondersteuning nodig bij ADL. Boven nog meer; ook nog 2 bewoners in rolstoel en tillift. Waarbij het beneden meer gericht is op het nabijheid geven bij bijvoorbeeld douchen, aankleden en lichamelijke verzorging. De persoonlijke hygiëne wordt in de meeste gevallen ondersteunt met continentie materiaal.

Over jou, onze collega
Jij bent de begeleider die breed inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je werkt in deze functie intensief in de driehoek waarbij jouw organisatorische en planmatige vaardigheden sterk worden aangesproken. Je kunt zonder oordeel luisteren en signaleren, en hebt respect voor de mens. Je bent flexibel en initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt feedback geven en ontvangen. Je vindt het leuk om te blijven ontdekken en je daardoor verder te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je nieuwsgierig bent naar het gedrag van iemand en dat je bereid bent te onderzoeken waar dit vandaan komt. Het is gedrag dat niet gericht is op jou maar gedrag komt naar voren omdat de bewoner de wereld even niet begrijpt en dan feitelijk schreeuwt om hulp.

Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je kennis hebt van autisme en epilepsie. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals Specifieke Doelgroepen, SPW of SAW niveau 4 waarbij je interesse hebt voor het gedrag van mensen.

Dit bieden wij

  • Je krijgt direct een vast dienstverband met daarbinnen 2 maanden als proefperiode;
  • Je krijgt training op het gebied van PHDA en wij gaan uit van het Triple C principe;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2236 tot maximaal €3154 bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG40);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk Begeleider | Assen › Vanboeijen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thérèse de Wit, recruiter, door te bellen of WhatsAppen naar 06-20278649

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.