Meubelmaker met zorg hart | Assen

Over MIJ (cliënt) medewerker bij Multameubel
Ik zoek een begeleider die ziet wat mijn talenten zijn, die zich opstelt als een collega en respect toont voor mij als mens. Die samen met mij kijkt naar wat mijn kwaliteiten, talenten en mogelijkheden zijn, en waar dit mogelijk is mij helpt om deze uit te bouwen dan wel te ontwikkelen.

Hierbij kan ik op jou bouwen, jij bent betrouwbaar en doet dat stapje extra wat ik nodig heb, wij zijn collega’s. Jij helpt mij zodat ik een mooie werkplek heb en mede daardoor een volwaardig en mooi leven lijd.

Over JOU, als begeleider
Evenwichtig, geduldig, zelfverzekerd en een gouden hart: deze woorden horen bij jou. Je houdt ervan om mooie vakkundige stukken te maken. Je hebt daar oog voor. Voor jou is het een mooie aanvulling als je mensen die het beste bezig kunnen zijn, samen kunt laten werken aan het maken van prachtige meubelstukken. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een medewerker of je collega is, en past je gemakkelijk aan.

We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben. Je heb de basis vaardigheden van een meubelmaker en waar nodig, ben je bereid de pedagogische aspecten van het werken in dit bedrijf met deze collega’s, te leren.

Over de MULTA
Multa is onderdeel van Vanboeijen, dat een goed leven voor mensen met een “afstand tot arbeidsmarkt” wil maken. Vanboeijen ziet het als haar taak mogelijk te maken dat talenten en vaardigheden van medewerkers tot hun recht komen in zinvolle werk- en dagbestedingsactiviteiten. Daar waar mogelijk in of als bijdrage aan de samenleving. In de bedrijven wordt vanuit marktvraag gewerkt, en marktconform geproduceerd. Multa bedrijven kenmerkt zich verder door een uiterst flexibele en klantgerichte werkaanpak, waarbij betrokkenheid bij de klantvraag en kwaliteit centraal staan. De hoogwaardige productie wordt gerealiseerd met behulp van een adequaat uitgerust machinepark en vakbekwame begeleiders.

Verder heb JIJ…

 • Je bent in het bezit van een vakdiploma of certificaat gericht op meubelmaker;
 • Verstand van machines en onderhoud;
 • Ervaring of basis kennis van CNC gestuurd werk;
 • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je bent analytisch sterk en je hebt een goed ontwikkeld observatievermogen;
 • Je hebt een flexibele werkhouding, dus je past je eigen stijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden veranderen;
 • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (medewerkers, collega’s, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen);
 • Je bezit over de vaardigheid om één-op-één begeleiding te kunnen bieden.

 
Ook niet onbelangrijk!

 • We bieden jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learning te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg op basis van 36 uur( afhankelijk van je werkervaring wordt er naar de inschaling gekeken);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteer’ op https://www.vanboeijen.nl/onze-vacatures/meubelmaker-met-zorghart-assen. Doe dit voor 9 april 2021!

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op Simon Hiddema (persoonlijk begeleider) door te bellen of WhatsAppen naar 0613449083.

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een aantal dagen mee te draaien. Om bij Vanboeijen/ Multa in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.