Innovatieve coachende Kwaliteitsverpleegkundige

Wij zijn constructief aan het investeren en innoveren om nog beter aan te sluiten op de toenemende complexe zorgvraag! Wij gaan ervoor! Kom jij erbij?

Innovatieve coachende Kwaliteitsverpleegkundige in omgeving Hoogeveen | 24-32 uur per week

Waar ga je werken

Hét medisch hart van Vanboeijen is het gezondheidscentrum van Vanboeijen in Assen en Meppel. Het team heeft een scala aan specialisten aan boord waaronder (kwaliteits)verpleegkundigen, doktersassistenten, verpleegkundig specialist, huisartsen en artsen verstandelijk gehandicapten. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Advisering, Behandeling en Consultatie (ABC) dit valt onder de Medische dienst. Hier werk je samen met professionals die behandeling en medische zorg coördineren en uitvoeren. Vanuit deze basis vervul jij de brugfunctie met de locaties.

Over de functie, wat je gaat doen

Met jouw kwaliteiten ondersteun je collega's in het bevoegd en bekwaam zijn en blijven op het gebied van verpleegtechnische handelingen en methodieken. Je fungeert als brug tussen de medische dienst en jouw collega's binnen de teams op de woonlocaties. Verbinding is daarom voor jouw vanzelfsprekend! Je signaleert knelpunten, geeft feedback en creëert bewustwording bij collega's. In jouw rol initieer jij structurele verbeteringen in het zorgproces om zo de kwaliteit te waarborgen. Dit doe je vanuit overtuiging en passie omdat jij als geen ander van mening bent dat kwaliteit van zorg bijdraagt aan een fijn leven. Je hebt een gevarieerde functie waarbij je gekoppeld wordt aan diverse locaties. en ontdekken waar je samen aan gaat werken! Op deze manier draag jij bij aan samen 100%!

Jouw werkzaamheden:

 • Adviseren, coachen en ondersteunen van medewerkers ten aanzien van het verbeteren van de kwaliteit van zorg, het regisseren van kennisontwikkeling en het implementeren en borgen van (kwaliteits-)richtlijnen of innovaties;
 • Vertalen van kennis en inzichten naar het dagelijks handelen in de praktijk (informatie begrijpelijk en inzichtelijk maken voor medewerkers, cliënt en familie)
 • Deskundigheid van medewerkers vergroten door het geven van voorlichting, scholing en coachen op kennis en vaardigheden;
 • Teams inhoudelijk steunen bij complexe situaties, deskundigheid dusdanig versterken dat kennis bij veranderingen is geborgd;
 • Regie op het verpleegkundig proces in samenwerking met andere disciplines, zoals betrokken huisartsen in de omgeving;
 • Verrichten van specifieke verpleegkundige handelingen en bereidheid tot het uitvoeren van bereikbaarheidsdiensten in avond en weekend.

Over jou, onze nieuwe collega

Een positieve en toegankelijke collega met visie op kwalitatieve zorg maar vooral ook oog voor elkaar. Je houdt van afstemming en verwachtingen concreet maken. Jij hebt oog voor kwaliteit en blijft open staan voor de interpretatie van de ander, op deze manier kun je samen toegroeien naar hetzelfde doel, goed leven - mooi werk- met elkaar.

En daarnaast hebben we nog een aantal wensen op onze lijst:

 • Een diploma hbo-v
 • In bezit van rijbewijs
 • Interesse in de complexe zorgvraag
 • Je vindt het leuk om verschillende invalshoeken efficiënt en klantgericht samen te brengen in de multidisciplinaire teams met extern betrokkenen en/of ketenpartners.
 • Je bent leergierig en kan anderen goed meenemen in jouw visie;
 • Je kan solistisch werken;
 • Je herkent jezelf als toegankelijk en empathisch;
 • Je hebt een groot zelf reflecterend vermogen op het eigen handelen;
 • Je bent in staat om (tijdig) eigen grenzen aan te geven én te bewaken;
 • Je beschikt over de vaardigheid om zaken in een ander daglicht te bekijken;
 • Je kunt goed kan incasseren en met enige humor situaties beschouwen.

Over Vanboeijen, wat wij jou bieden

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Je werkt samen met je collega's in een krachtig team, maar ook met artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en verwanten van de bewoners. Als werkwijze hanteren wij de Vanboeijen manier. Deze herken je aan het werken in de driehoek, met de invalshoeken van de 8 domeinen van Schalock en Triple-C. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn. Daarna kijk je hoe je dit samen kunt realiseren.

Verder bieden wij jou het volgende:

 • Je start met een jaarcontract met de intentie om deze om te zetten naar een vaste aanstelling;
 • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen. Ook hebben we een uitgebreid inwerkprogramma om de organisatie en processen beter te leren kennen.
 • Je krijgt een salaris conform de cao gehandicaptenzorg van max. €3894,- bruto per maand op basis van 36 uur, inschaling is afhankelijk van je werkervaring (FWG 50).
 • In mei ontvang je daarnaast vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.

Verder bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Daarnaast kan je gebruik maken van diverse voordelen, bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We maken graag kennis met je

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Judith Storm, 06 23820639. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling Werving & Selectie 0592-305328.

We zien je reactie graag tegemoet via Innovatieve coachende Kwaliteitsverpleegkundige › Vanboeijen.