Flexibele woonbegeleider | diverse locaties Hoogeveen

Over MIJ, bewoner Vanboeijen
Ik zoek een begeleider waar ik mij veilig en vertrouwd bij voel. Ik kan best veel zelf en ben ook best zelfstandig. Toch heb ik jou nodig om mijn dag goed door te komen. Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mij ontwikkelen. Ik vind het soms erg lastig en weet dan niet hoe ik dat duidelijk moet maken. Je bent er voor mij en ziet mij. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij me daarbij?

Over JOU, begeleider team flexer
Jij houdt van afwisseling, bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Jij doet wat je zegt en zegt wat je doet, dit maakt jou betrouwbaar en bewoners en collega’s kunnen op jou rekenen. Je sluit goed aan bij de behoefte van de bewoners waarbij je gericht bent op de individuele behoefte en de structuur die hierbij hoort. Deze manier van werken past bij jou. Jij werkt graag middels de Vanboeijen manier wat betekent; het werken in de driehoek, het volgen van de domeinen van Shalock en de Triple-C methode. Samen met verwanten en collega’s draag je bij aan het volgen van persoonlijke plannen van de bewoners. In je rol van begeleider vorm je samen met de persoonlijk begeleider en je collega’s  een krachtig team, zoals we dat noemen bij Vanboeijen. Ook draag je actief bij aan kwaliteitsverbetering van jezelf, je team en Vanboeijen.

Verder…,

  • Heb je een lerende houding en kunt reflecteren op het gedrag van jezelf en van een ander;
  • Ervaring in het werken met autisme en kennis van ondersteunende communicatie (gebaren, picto's, verwijzers) is een pré;
  • Je hebt een toegankelijke, enthousiaste en hebt een positief-realistische houding;
  • Uiteraard heb je een afgeronde opleiding passend bij de functie; als begeleider bv MBO SAW of MZ 3.

Over de LOCATIES, HOOGEVEEN
Aan de Meteorenlaan, Grote Beer en een aantal andere locaties in Hoogeveen hebben wij de ruimte om het team te versterken met flexibele woonbegeleider. Het leuke van deze functie is dat je op meerdere locaties je bijdrage kunt leveren. Dit geeft jou de mogelijkheid om te ervaren waar jij goed past. Elke locatie heeft unieke bewoners. Je zult ze allemaal leren kennen. Soms wordt je met open armen ontvangen en soms moet je echt even je best doen om een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Dit mag je verwachten

  • We bieden jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920,- en maximaal €2853,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
  • Reiskostenvergoeding woon-werk conform cao Gehandicaptenzorg á € 0,08 per km tot max. 60 km per dag;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We hebben je enthousiast gemaakt, en nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief via de link solliciteren op Begeleider teamflexer | diverse locaties Hoogeveen › Vanboeijen voor 20 juli 2021. Gesprekken zijn 27 juli in de middag.

Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel of whatsapp dan met Therese de Wit, 06-20278649

Om te ontdekken of we echt goed bij elkaar passen, vragen wij je een dienst mee te draaien als onderdeel van de procedure. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

Een afspraak is snel gemaakt, we kijken er naar uit!