Vakantiekrachten

Regio Assen, Meppel en Hoogeveen | 15 tot 36 uur

We zijn er vroeg bij dit jaar! Het duurt nog even maar voordat je het weet is het zover! Zomervakantie. Bij Vanboeijen zijn we al druk bezig om inzichtelijk te maken daar waar inzet van vakantiekrachten hard nodig is. Wil jij kennismaken of ervaring opdoen binnen de gehandicaptenzorg? Ben jij al opzoek of verwacht jij dat je inzetbaar bent tijdens de zomervakantie? Reageer dan snel!

Wie wij zijn!

Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven kan leiden. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en te begeleiden. Met onze overtuiging goed leven, mooi werk, met elkaar. Dat is de missie van Vanboeijen. Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Met ongeveer 1600 medewerkers helpt Vanboeijen hen bij veelal complexe zorgvragen in wonen, werken, leren en vrije tijd. Vanboeijen heeft op diverse plaatsen in Drenthe én daarbuiten locaties. Bijvoorbeeld in Assen, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Maar ook in dorpen, zoals Anderen, Hooghalen, Havelte, Broekhuizen en Roden. Vanboeijen biedt een breed scala aan diensten en specialismen: kortdurende opvang en thuisondersteuning, observatie, advies en behandeling, dagactiviteiten en diverse mogelijkheden voor wonen.

Dit ga je doen

Je gaat aan het werk in een enthousiast team. Je ondersteunt in de verschillende begeleidingsvragen. Denk aan wandelen of fietsen met bewoners, samen met de bewoners koken en ondersteunen bij het eten, bewoners helpen bij het douchen en aankleden en ondersteuning bieden bij huishoudelijke taken. Binnen Vanboeijen werken we met verschillende doelgroepen namelijk: ouderen, licht verstandelijk beperkt, ernstig meervoudig beperkt, kind en jeugd en complexe zorg. Wij verdelen dit onder twee categorieën namelijk verzorging en gedragsproblematiek. Wij zullen matchen aan de hand van jouw voorkeur voor één van deze twee categorieën.

Over jou, onze nieuwe collega

Wij zoeken een vakantiekracht die flexibel inzetbaar is en goed kan schakelen tussen verschillende ondersteunende begeleidingsvragen. Je bent creatief, initiatiefrijk en je hebt een gezonde dosis humor. Je vindt het leuk om te ontdekken en ervaring op te doen in de gehandicaptenzorg. Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken. Dit houdt in ochtenden, middagen, avonden en/of weekenddiensten.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een Mooi Leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt een contract in de periode van 1 juli t/m 3 september 2023.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Je doet ervaring op in de gehandicaptenzorg.
  • In overleg bepaal je zelf hoevaak en hoeveel je wilt werken (minimaal 15 uur).

Wat neem jij verder mee?

  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.
  • Je volgt een opleiding in de zorg op MBO 2, 3, 4 of HBO niveau of hebt de ambitie deze te gaan volgen.
  • Je hebt de leeftijd van minimaal 17 jaar.
  • Je bent minimaal 4 weken beschikbaar in de periode van 1 juli t/m 3 september.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je cv naar ons toe via de link solliciteer op Vakantiekrachten › Vanboeijen.

Wij maken graag tijdens onze speeddatedagen kennis met jou. Deze staan gepland op:

25 mei van 14.00 tot 17.00 uur in Assen | de Duif, Hendrik van Boeijenlaan 7

30 maart van 14.00 tot 17.00 uur in Assen | kerkzaal, Atalanta 2

20 april van 14.00 tot 17.00 uur in Meppel | de Duif, Hendrik van Boeijenlaan 7

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Overige vragen? Neem dan contact op met Mirjam Bakker (zorgmanager), door te WhatsAppen naar 06 30 21 47 88 of te mailen naar mirjam.bakker@vanboeijen.nl