Ervaren Persoonlijk begeleider | Assen

Over mij, bewoner bij Vanboeijen
“Vanboeijen is mijn thuis. Ik heb al best veel meegemaakt en ik heb lang moeten zoeken naar de juiste woonplek. Bij Vanboeijen krijg ik de begeleiding die ik nodig heb en voel ik me veilig. Ik mag hier leren, ik kan mijn hobby’s blijven uitoefenen en mijn leven inrichten zoals ik dat wil. Naast een verstandelijke beperking heb ik ook psychische klachten. Dit vind ik best ingewikkeld. Ik vind het fijn als iemand me leert hoe ik hiermee om kan gaan. Ik heb behoefte aan iemand die me helpt bij structuur en rust in de dag, dit werkt het beste voor mij.”

Over jou, onze nieuwe collega
Bij je collega’s sta jij bekend als een positivo. Deze positieve houding straal je uit en je neemt je collega’s hierin mee. Je bent emotioneel stabiel, betrouwbaar, zelfverzekerd en je hebt een gouden hart. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner of collega is, en past je gemakkelijk aan. Het opstellen, bijhouden en beheren van zorgplannen maakt deel uit van jouw functie. Uiteraard doe jij dit in samenwerking met ouders/ verwanten, gedragsdeskundige, zorgmanager en teamleden. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben. Verder heb je een relevante opleiding afgerond op mbo-niveau 4 of hbo-niveau.

Over de Locatie, waar je komt te werken
Veel bewoners hebben naast hun verstandelijke beperking een stoornis in het autistisch spectrum. Een aantal bewoners zijn bekend met psychiatrische stoornissen. De hulpvraag loopt uiteen van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen tot het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven. Bij een aantal bewoners is er sprake van een redelijke zelfredzaamheid. Er kan sprake zijn van ongewenst gedrag bij onduidelijkheid, overprikkeling of onveiligheid.

Over Vanboeijen, wat wij jou bieden
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie! 
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen. Ook hebben we een uitgebreid inwerkprogramma om de organisatie en processen beter te leren kennen.
  • Je krijgt een salaris conform de cao gehandicaptenzorg van minimaal €2025 en max. €2993 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40).
  • In mei ontvang je daarnaast vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.

Verder bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Daarnaast kan je gebruik maken van diverse voordelen, bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We maken graag kennis met je
We gaan graag met je in gesprek! We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities en vertellen je graag meer over onze organisatie. Stuur je cv naar ons toe via de link ‘solliciteren’ op Ervaren Persoonlijk begeleider | Assen › Vanboeijen en we nemen contact met je op!

Wil je meer weten over de procedure bel of whatsapp dan met Thérèse de Wit, adviseur werving en selectie, 06-20278649

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij je een dienst mee te draaien.

Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.