Ervaren Gedragsdeskundige

Orthopedagoog of psycholoog (GZ) | 28 - 36 uur

Over ONS, Afdeling Advies Behandeling en Consult (ABC)

De afdeling Advies Behandeling en Consult (ABC) van Vanboeijen is volop in ontwikkeling en op zoek naar collega's. Deze afdeling bestaat uit een pedagogische/psychologische dienst, een medische dienst, een tandheelkundige dienst, een paramedische dienst, muziekagogiek, bewegingsagogiek, geestelijke verzorging en secretariaten. De afdeling ABC biedt behandeling, begeleiding en ondersteuning aan cliënten, verwanten en hun begeleiders. In totaal werken binnen ABC ongeveer 100 collega's. Naast dienstverlening binnen Vanboeijen wordt ook via de poli, behandeling, ondersteuning en advies gegeven aan externe organisaties en externe cliënten.

Over JOU, onze nieuwe collega

Je bent van nature geïnteresseerd in de mens. Je hebt affiniteit met mensen met een beperking en draagt graag je steentje bij aan het leven van een ander. Jij kan het verschil maken in de behandeling van onze bewoners in een rol die er echt toe doet. Je houdt ervan om samen te werken en te sparren met teamgenoten. Je bent zorgvuldig en grondig en geeft niet snel op. Je kunt goed je positie innemen en vindt het fijn om mensen gedegen te adviseren. Uiteraard houd jij alle ontwikkelingen van jouw vakgebied nauwgezet in de gaten. Omdat je ook nieuwsgierig bent naar de omliggende disciplines krijg jij er energie van om integraal te werken.

Over de functie

Als gedragsdeskundige heb je een spilfunctie in de ondersteuning en advisering van de teams die begeleiden op onze woonlocaties. Vanuit de driehoek werk je met de zorgmanager nauw samen om de persoonlijk begeleider en daarmee de andere begeleiders, te adviseren en daarmee te ondersteunen in uitvoering van het persoonlijk plan van onze bewoners. Je bent verantwoordelijk voor op juiste wijze vorm geven aan de onvrijwillige zorg. Je brengt een belangrijke bijdrage als het gaat om kwaliteitsimpuls voor de hele organisatie. Ook word je expertise ingezet op verschillende gebieden zoals het optimaliseren van ontwikkeling, opleiden en onderzoek. Je krijgt een eigen expertise gebied waarin jij je verder kunt ontwikkelen en kan fungeren als programmaleider van een zorgprogramma, ontwikkelaar van de Vanboeijen Manier of betrokken bij andere zorginhoudelijke ontwikkelingen zowel binnen als buiten Vanboeijen. We vinden het belangrijk dat je bijdraagt aan de deskundigheidsbevordering van medewerkers. Omdat je rol zeer divers is kun je dit invullen als regiebehandelaar. Er kunnen meerdere disciplines ingezet worden: AVG, Paramedisch, Bewegen , Muziek, Vorming e.d. Ook de inzet als therapeut voor behandeling van interne of externe cliënten is onderdeel van je functie.

Er is een team gedragsdeskundigen waarmee je optrekt. Wanneer je nog niet volledig ervaren bent is er ook voor jou als beginnende gedragsdeskundige vol op de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Verder heb JIJ…

 • Een relevante afgeronde universitaire opleiding zoals Orthopedagogiek of Psychologie;
 • Ervaring of affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek;
 • Bij voorkeur deskundigheid op het gebied van complexe zorg en gespecialiseerde WLZ-behandeling;
 • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Je hebt een positieve grondhouding en bent toekomstgericht, competentiegericht, oplossingsgericht aan de ontwikkeling van de bewoners en hun systeem. Je kent deze theoretische kaders goed en hebt deze kaders naadloos verwerkt in je praktisch en tactisch handelen op cliënt- en organisatieniveau;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn onmisbaar;
 • Enthousiast en vernieuwings-, ontwikkelings- en samenwerkingsgericht;
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Ook niet onbelangrijk!

 • Je krijgt een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Alle mogelijkheid en een groot aanbod in opleidingen, cursussen en e-learnings ;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg afhankelijk van opleiding en ervaring functieschaal FWG60 of 65;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via de link solliciteer op Ervaren Gedragsdeskundige › Vanboeijen

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Joke Slagter (Manager Advies, Behandeling en Consult) door te bellen naar 06-22100148 of via de mail aan joke.slagter@vanboeijen.nl

Als je bij Vanboeijen wilt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren.