Eén op één begeleider | Complexe zorg

Dromen, durven, doen!

Wat ga je doen?
Op Middenweg 20 in Assen wonen meerdere bewoners met een complexe zorgvraag. Voor één van deze bewoners zoeken wij een daadkrachtige en vriendelijke begeleider. Je gaat samen de dag vullen op basis van een dagprogramma. Samen de boodschappen halen of een kop thee drinken met de door jullie zelf gemaakte cake, want hier is deze bewoonster dol op. Zo bouw je hiermee stapje voor stapje aan het vertrouwen die zij in de basis in zichzelf moet zien te vinden. Jouw aanwezigheid wordt ingezet in een rooster waarbij alles draait om het veilige gevoel van deze bewoner.

Waarom?
Voor deze bewoner is het leven een grote uitdaging. In de basis voelt ze zich eigenlijk altijd onveilig en dit is te herleiden uit haar geschiedenis. Jij kunt daarin het verschil maken. Met jou expertise en in gezamenlijkheid met het team werk je aan het vertrouwen en zelfvertrouwen van deze bewoonster. Je zult er rekening mee moeten houden dat je soms voor een onverwachte uitdaging staat. Júist daarom ben jij dan die stabiele ander waardoor zij zich weer kan herpakken.

Hiermee draag jij elke dag bij aan goed leven mooi werk- met elkaar.

Hoe?
Binnen Vanboeijen werken wij intensief samen in de driehoek, is de achtergrond van de bewoner bekend bij het team en de overige betrokkenen. Door hier op te anticiperen zoek je elke dag op nieuw naar mogelijkheden. Maar bovenal ben jij de stabiele ander in het leven van de bewoner. Lijkt het jou leuk, interessant en waardevol om een bijdrage te leveren aan het leven van deze bewoner, dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat krijg jij!
Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners en werkplezier voor jezelf. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie;
  • Je krijgt de volop de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings via Goodhabitz te volgen;
  • Een prima salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3432,- per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei je vakantiegeld en in december ontvang je een dertiende maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW, een reiskosten regeling, een fiets regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via benefits@work bij bijvoorbeeld Bol.com ea.

Wat vraagt dit van jou?

  • Nieuwsgierig zijn naar de ander;
  • Een gezonde dosis realiteitsbesef;
  • Ervaring in het werken met multidisciplinaire teams;
  • Een flexibele houding;
  • Voorkeur in het bezit van een zorgopleiding niveau 3 of bereid om deze te volgen.

In het werken met en voor anderen is het ontzettend belangrijk dat jij jezelf goed kent. Binnen Vanboeijen werken we vanuit de Vanboeijen-manier. We werken in afstemming met elkaar en werken toe aan samen 100%. We hanteren hiervoor de Triple C methode voor de aansluiting met de bewoners en daarnaast passen we deze achtergrond toe als basis van ons eigen handelen.

Nieuwsgierig geworden! En nu?
We gaan graag met je in gesprek! Stuur een korte motivatie en je CV naar ons toe via de button solliciteer. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op door te bellen of WhatsAppen naar met één van de recruiters: Estelle Tanasale, recruiter, (06-51593652) of Helga Kohl, recruiter, (06-29487804)

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.