Persoonlijk begeleider | Anreperstraat

Ben jij een persoonlijk begeleider die wil werken op een locatie waar bewoners wonen met uiteenlopende hulpvragen? Waar je gaat schakelen tussen diverse begeleidingsstijlen? Waar actieve betrokkenheid is van verwanten? Lees dan verder!

Over de locatie

Op de Anreperstraat wonen 14 bewoners, 12 bewoners wonen in de boerderij, voornamelijk in één kamer appartementen. 2 bewoners wonen naast de boerderij in externe appartementen. De boerderij heeft de beschikking over een ruime keuken en woonkamer. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van deze gezamenlijke ruimtes, waar gegeten, televisie gekeken en koffie gedronken wordt. Een aantal bewoners worden groepsgericht begeleid, waarbij nadrukkelijk wordt gekeken naar de individuele wens van de bewoner. De andere bewoners worden overwegend vanuit hun eigen appartement begeleid.

Over de functie, wat ga je doen?

Vanwege de diversiteit in ondersteuningsvragen zoeken wij een persoonlijk begeleider die breed inzetbaar is en in staat is om te schakelen tussen verschillende hulpvragen. Jouw begeleidingsstijl kenmerkt zich in openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. De vraag van de bewoner is leidend, jij speelt daarop in door te kijken wat de bewoner (aan)kan.

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor alles rondom de bewoners. Je schrijft en bewaakt het zorgplan, onderhoudt het netwerk rondom de bewoners, je zet lijnen uit samen met de gedragskundige en neemt het team hierin mee. Je werkt hier samen met nog meer persoonlijk begeleiders. Je staat er dus niet alleen voor!

Uiteraard heb je een passende opleiding zoals een MBO niveau 4 met werkervaring of stage ervaring in de gevraagde functie. Op de Anreperstraat is een slaapdienst. Als persoonlijk begeleider word je ook ingezet op de slaapdienst.

Over jou, onze nieuwe collega

Je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen handelen goed reflecteren. Je kunt professioneel en respectvol samenwerken met verwanten. Je kunt methodisch werken, bent flexibel en je neemt initiatief. Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk. Je bent in staat mensen met elkaar te verbinden, coördinatie te houden, neemt regie over de processen en daarin heb je lef! Daarnaast houd je van gezelligheid en zorg je voor een warme en gezellige sfeer op de werkvloer.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanboeijen betekent iedere dag werken aan een mooi leven voor de bewoners. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal €3154 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskosten regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

Wat neem jij verder mee?

  • Je hebt affiniteit met autisme, psychiatrie en moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je beschikt over een duidelijke manier van communiceren met alle disciplines (bewoners en cliënten, collega's, ouders en verwanten, vrijwilligers en andere betrokkenen).

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief vóór 8 februari 2023 naar ons toe via de link solliciteer op Persoonlijk begeleider | Anreperstraat › Vanboeijen. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of WhatsAppen naar: Estelle Tanasale (06 51 59 36 52) | Helga Kohl (06 29 48 78 04) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager, Janet Jonker - Jullens (06 83 58 37 42).

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.