Begeleider | Middenweg 14 Assen

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen 
Ik zoek een begeleider, die mij helpt en ondersteunt in mijn dagelijkse zorg en die zorgt voor een betekenisvolle daginvulling.  Ik zoek een begeleider die structuur kan bieden maar ook houdt van lachen en gezelligheid zodat ik mij veilig, prettig en thuis voel.  Door jouw onvoorwaardelijke steun kan ik mijn dag goed doorkomen. Jij kent mijn verhaal. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Ondersteun jij mij daarbij?  

Over JOU, onze nieuwe collega 
Je komt te werken in een team waarbij er naast aandacht voor de bewoner ook oog is voor elkaar. Zorg verlenen doen we samen. Daarom vinden we vertrouwen en interesse in elkaar erg belangrijk. Binnen het team ga je aan de slag om iedereen te leren kennen. Zo raak je goed ingespeeld op elkaar.  Je bent in staat om met elkaar de zaken goed door te spreken en je bent geïnteresseerd in de vraagstelling van de bewoners. Niet alle bewoners kunnen praten, wat betekent dat er van je gevraagd wordt om bij de bewoners verbale en non-verbale signalen op te vangen en om die te vertalen naar de omgeving. Een aantal bewoners krijgt dagbesteding aan huis, hier lever jij ook een bijdrage aan.  

Over Middenweg 14 
Middenweg 14 bevindt zich op woonpark Diepstroeten. Hier wonen 18 ouder wordende cliënten met een meervoudige beperking. De ernst van de beperking varieert. Sommige bewoners zijn volledig afhankelijk van jouw zorg en communiceren voornamelijk non-verbaal. Anderen kunnen met begeleiding delen van de zorg zelf uitvoeren en verbaal communiceren. De meeste bewoners kunnen zich zelfstandig binnen de woning verplaatsen en sommige bewoners zijn rolstoel gebonden.  

Over DE FUNCTIE 
Voor deze bewonersgroep is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep en gemotiveerd bent om te willen leren over deze bewoners en over hun ziektebeelden. 

Het diensten patroon varieert qua tijden. Je werkt in de ochtend, middag en avond zowel doordeweeks als in het weekend. Binnen Vanboeijen werken wij met Triple-C en Werken in de driehoek.  

Functie-eisen 

 • Een afgeronde zorgopleiding op niveau 3 of 4. 
 • Affiniteit en motivatie om je in te zetten voor cliënten met complexe zorgvragen 
 • Bereid om dag-, avond- en weekenddiensten te draaien. 
 • Een zelfstandige werkhouding. 
 • Je kunt methodisch werken, je bent flexibel en je neemt initiatieven 
 • Je bent zorgzaam, positief en een doorzetter. 


Ook niet onbelangrijk! 
 

 • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd; 
 • Je werkt altijd samen met een collega; 
 • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;  
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg;  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen; 
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.  


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteer' op Begeleider | Middenweg 14 Assen › Vanboeijen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Thérèse de Wit (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 20278649 of neem contact op met Middenweg 14 0592 305352 

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.