Begeleiders nieuwe locatie in Assen

Voor een nieuwe locatie binnen Vanboeijen zijn wij op zoek naar:

2 Begeleiders Intensieve Zorg 
Intensieve Zorg - Uren in overleg, 24 - 32

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen
Binnenkort wordt Vanboeijen mijn thuis. Ik verhuis naar een nieuwe locatie, wat best nog even wennen is. Vanboeijen, maar ook de locatie is nieuw voor me. Ik vind het spannend en laat dat soms ook zien. Ik heb begeleiding nodig, maar heb ook lichamelijke beperkingen. Ik zoek dan ook een stabiele begeleider die me kan ondersteunen, bij de dagelijkse activiteiten, maar die me ook kan helpen bij de verzorging. Ik heb iemand nodig die me ondersteunt, vertrouwen geeft en er voor me is. Ik zoek iemand op wie ik bouwen, op goede en minder goede dagen. Ik verdien een mooi leven, samen, bij Vanboeijen. Help jij me daarbij?

Over JOU, onze nieuwe collega
Evenwichtig, geduldig, zelfverzekerd en een gouden hart: deze woorden horen bij jou. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Naast het lezen van gedrag, kun je ook medisch signaleren. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner, cliënt of collega is, en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben.

Over de locatie
De locatie is een kleinschalige nieuwbouwlocatie binnen Vanboeijen in Assen. Deze locatie is een intensieve begeleidingsgroep waar bij aanvang 1 a 2 bewoners gaan wonen, dit wordt uitgebreid naar een groep van 4 bewoners. Deze bewoners hebben een intensieve begeleidingsvraag én een intensieve zorgvraag. Het is daarom belangrijk dat je ook medisch kunt signaleren en het leuk vindt om bewoners hierin te ondersteunen.

Over DE FUNCTIE
Het voornaamste doel van jouw functie is zorgdragen voor een goede dag van de bewoners. Dit realiseer jij onder andere door jouw voorspelbaarheid en consequent handelen naar zowel bewoners  als collega’s. Het is belangrijk dat jij begrijpt dat jij de stabiele factor bent in een hectische omgeving waar veel onrust kan zijn. Je houdt je daarom goed aan de dagprogramma’s van de bewoners, de algemene huisregels en alle andere afspraken binnen het team.

De bewoners van deze nieuwbouwlocatie hebben naast een intensieve begeleidingsvraag, ook een zorgvraag. Denk hierbij aan een bewoner met obesitas. 

Verder heb JIJ…

  • Je bent in het bezit van een relevante opleiding op MBO-4 of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met medische zorgvragen en moeilijk verstaanbaar gedrag;
  • Je bent analytisch sterk en je hebt een goed ontwikkeld observatievermogen;
  • Je hebt een flexibele werkhouding, dus je past je eigen stijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden veranderen.


Ook niet onbelangrijk!

  • We bieden jou een vast contract.
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2025 en maximaal €2993 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de button ‘solliciteer’ op Begeleiders nieuwe locatie in Assen › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Birgit Veld (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 112 830 79 .

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.