Begeleider | Woonboerderij Anderen

Voor onze Woonboerderij in Anderen zijn wij op zoek naar

Begeleiders
Uren in overleg, 24 –28 uur


Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen
De woonboerderij in Anderen is mijn thuis. Ik woon en werk hier met veel plezier met nog 10 andere mannen. Soms vind ik dingen spannend en laat dat dan ook zien. Ik heb hierin begeleiding nodig, veel dingen zijn onduidelijk voor me en ik kan je dit niet altijd goed vertellen. Vaak weet ik zelf niet goed waardoor het komt of ken ik de juiste woorden niet. Ik vind het fijn als jij me helpt mijn leven duidelijk en overzichtelijk te houden, zodat ik wel veel dingen kan en durf te proberen. In de dagelijkse verzorging heb ik hulp en ondersteuning nodig, ik kan dit zelf niet overzien. Ik zoek dan ook een stabiele begeleider die me kan ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten, die me vertrouwen geeft en er voor me is. Ik zoek iemand op wie ik kan bouwen, op goede en minder goede dagen.
Op onze mooie woonboerderij in Anderen voel ik me thuis, we zijn veel buiten en doen veel samen. We hebben allemaal onze eigen fiets,  

Over de locatie
Er wonen 11 mannen op de woonboerderij in Anderen. Een aantal bewoners worden een beetje ouder, maar met wat extra hulp willen ze graag zoveel mogelijk blijven doen.
Het doel is om samen een fijne invulling te geven aan de dag en we zijn erg graag buiten, er is veel mogelijk op de boerderij. Iedereen heeft een eigen fiets, we hebben twee bussen die we 's avonds en in de weekenden kunnen gebruiken, kippen, een moestuin, een fruittuin en heerlijke picknicktafels om buiten te eten en drinken. Achter de boerderij zijn twee dagbestedingslocaties en we doen klussen voor Staatsbosbeheer. In de weekenden koken we zelf. We wonen in een klein dorp waar we veel mogelijkheden hebben om te gaan wandelen of fietsen. We vinden het ook gezellig om af en toe samen naar de stad te gaan, samen boodschappen te doen of op een terrasje wat te drinken.

Let op:
Omdat we veel samenwerken met de dagbestedingslocaties, betekent dit dat we op de boerderij vooral 's avonds, ‘s nachts en in de weekenden werken.
Doordeweeks zijn er verschillende diensten: late diensten vanaf 16.00 en een slaapdienst.
In de weekenden zijn we meer aanwezig. Er zijn dan vroege diensten, late diensten en slaapdiensten.

Over JOU, onze nieuwe collega
Evenwichtig, geduldig, zelfverzekerd, humor en een gouden hart: deze woorden horen bij jou. Je weet wat er in je omgeving gebeurt en kunt mensen lezen als geen ander. Je kunt tegen een stootje; jou maken ze niet snel gek. Je beslist snel, maar altijd weloverwogen. Je voelt aan wat de ander nodig heeft, of dit nu een bewoner, cliënt of collega is, en past je gemakkelijk aan. We kunnen op je rekenen en weten wat we aan je hebben. Je houdt ervan het gezellig te maken bij ons een echt thuis.

Over DE FUNCTIE
Het voornaamste doel van jouw functie is zorgdragen voor een goede dag van de bewoners. Dit realiseer jij onder andere door jouw voorspelbaarheid en consequent handelen naar zowel bewoners als collega’s. Het is belangrijk dat jij begrijpt dat jij de stabiele factor bent in een hectische omgeving waar veel onrust kan zijn. Je houdt je daarom goed aan afspraken die je maakt met cliënten, collega's en anderen.
De bewoners van deze locatie hebben naast een intensieve begeleidingsvraag, ook een zorgvraag. Denk hierbij aan een bewoner met diabetes, epilepsie, hoge bloedruk en hart falen. 

Verder heb JIJ…

  • Je bent in het bezit van een relevante opleiding op MBO-3 , MBO-4 of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit moeilijk verstaanbaar gedrag en met medische zorgvragen.
  • Je bent analytisch sterk en je hebt een goed ontwikkeld observatievermogen;
  • Je hebt een flexibele werkhouding, dus je past je eigen stijl, benadering en gedrag aan wanneer de omstandigheden veranderen.
  • Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B


Ook niet onbelangrijk!

  • We bieden jou een vast contract;
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920 en maximaal €2853 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG35);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteer' op Begeleider | woonboerderij Anderen › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Birgit Veld (Recruiter) door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 112 830 79 .

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.