Begeleider wonen EMB | Toermalijn Roden

Over Ons, bewoners van de Toermalijn
Wij zijn Chris, Yacintha, Kaj, Bertien, Bente en Mirthe wij wonen sinds 2005 in het ouderinitiatief Stichting Woongroep Toermalijn. Wij zijn allemaal uniek en communiceren niet door middel van gesproken taal, maar door gebaren, mimiek, lichaamstaal, klank en melodie. Wij zijn volledig afhankelijk van jouw zorg en activerende begeleiding. 

Over JOU, als begeleider
Concreet varieert je werk van het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen tot het aanbrengen van structuur. Samen met de collega’s binnen jouw team maak jij de dag van onze bewoners. Je blijft naar mogelijkheden van de bewoners kijken. Je bent dichtbij waar het moet en blijft op afstand waar het kan. Doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hierin sta je niet alleen, want je werkt samen met de bewoner zelf, de verwanten en je collega’s. Wij noemen dat bij Vanboeijen een krachtig team. Geen dag is hetzelfde!

Verder heb JIJ…

  • Ervaring in de zorgsector en ben je bereid je te verdiepen op het gebied van autisme, epilepsie en het syndroom van Rett;
  • De ambitie om te leren, te ontdekken en eventueel gegroeide vanzelfsprekendheden te kunnen doorbreken;
  • De flexibiliteit om slaap- en weekenddiensten te draaien;
  • Een afgeronde gerichte opleiding op niveau 3 (bijvoorbeeld SPW 3) of Verzorgende- IG.


Over de LOCATIE, Stichting Woongroep Toermalijn RODEN
Je bent welkom bij de Toermalijn. Dit is een ouderinitiatief voor jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking. In september 2005 is deze woongroep gestart. De Toermalijn heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een hechte woongroep met een vaste groep gemotiveerde medewerkers waarbij een huiselijke sfeer voorop staat. Ouders zijn nauw betrokken bij deze kleinschalige woonvorm in een normale woonwijk. Zij willen de kinderen een leven bieden zoals zij thuis hadden, een leven zoals ieder van ons dat ook wenst.

Ook niet onbelangrijk!

  • We bieden jou een contract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learning te volgen;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg op basis van 36 uur( FG 35);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
  • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.


We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link ‘solliciteer' op Begeleider wonen EMB | Toermalijn Roden › Vanboeijen.

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Bettine Rietman, Zorgmanager door te bellen of te WhatsAppen via  06-11 17 73 14  of met Janna Smit, ouder via  06- 15 06 51 38.